Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Život

Život Glumac Sam Neill objavio da boluje od raka krvi: 'Ne bojim se umrijeti, ali bi me to iznerviralo'

Glumac ima rak krvi u trećem stadiju, a lijekove će morati uzimati do kraja života

/Sam Neill
The Variety Fandango Sundance Studio Presented by Dockers, Day 2, Park City, Utah - 24 Jan 2016,Image: 272210084, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Novozelandski glumac Sam Neill nalazi se na liječenju zbog raka krvi u trećem stadiju, objavio je list Guardian Australia u subotu.

Sedamdesetpetogodišnjem glumcu iz filma “Jurski park”, prošlog je ožujka dijagnosticiran rijedak ne-Hodgkinov limfom nakon što su mu natekli limfni čvorovi tijekom medijskih angažmana za film “Jurski svijet Carstvo”.

Kemoterapija prvotno nije bila uspješna, no nakon što je počeo koristiti novi lijek protiv raka, koji će morati uzimati do kraja svog života, rak se povukao, rekao je glumac u intervju o memoarima koje piše.

‘Bolestan sam i možda umirem’

“Radi se o tome da sam bolestan. Možda umirem. Možda ću morati ovo ubrzati”, navodno je napisao u prvom poglavlju. “Ne bojim se umrijeti, ali bi me to iznerviralo”, kazao je.

Neill živi na Novom Zelandu, a rođen je u Sjevernoj Irskoj. Glumom se počeo baviti 1970-ih, a najpoznatiji je po svojoj ulozi paleontologa dr. Alana Granta u seriji filmova “Jurski park”.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više