Život

Glumica Evan Rachel Wood objavila da ju je Marilyn Manson godinama zlostavljao. Sad se javilo još žena

'Počeo je manipulirati sa mnom još dok sam bila tinejdžerica i godinama me je stravično zlostavljao', napisala je na Instagramu

NEW YORK - SEPTEMBER 13:  (Exclusive Access) (L-R) Actor Jim Sturgess, musician Marilyn Manson, actress Evan Rachel Wood and actress T.V. Carpio attend the after party for a special screening of "Across The Universe" at Bette on September 13, 2007 in New York City.  (Photo by Scott Wintrow/Getty Images)
FOTO: Getty Images/AFP

Evan Rachel Wood, 33-godišnja glumica i zvijezda popularne HBO serije Westworld, na svom je Instagram profilu objavila da ju je zlostavljao Marilyn Manson. Glumica je već pričala kako je pretrpjela nasilje, no sada je napokon iznijela ime zlostavljača, svog bivšeg partnera.

Ubrzo su se javile još četiri žene koje tvrde da ih je Manson zlostavljao, piše Vanity Fair. Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan i Gabriella otkrile su što su prošle. Radi se o seksualnom uznemiravanju, psihološkom zlostavljanju i raznim oblicima prisile, nasilja i zastrašivanja.

Zlostavljao ju je godinama

“Ime mog zlostavljača je Brian Warner, također poznat kao Marilyn Manson. Počeo je manipulirati sa mnom još dok sam bila tinejdžerica i godinama me je stravično zlostavljao. Isprao mi je mozak i izmanipulirao me da mu budem podčinjena. Gotova sam sa življenjem u strahu od odmazde, klevete ili ucjene. Razotkrivam ovog opasnog čovjeka i prozivam sve industrije koje ga podržavaju prije nego uništi još života. Stojim uz mnoge žrtve koje neće više šutjeti”, napisala je Wood u objavi.

Inače, Wood je Mansona upoznala kad je ona imala 18, a on 36 godina. Bili su zajedno, a 2010. godine su se zaručili nakon čega su prekinuli.

Sarah McNeilly jedna je od žena koja je istupila javno i koja tvrdi da ju je Manson mučio: “Pravio se da je savršen dečko. Tvrdio da je samo neshvaćen. šarmantan, pametan, smiješan i karizmatičan. Dok me šarmirao shvatila sam da je mučio druge. Uskoro sam ja bila ta koju je mučio. Bila sam emocionalno zlostavljana, terorizirana i preplašena. Zaključavao me u sobe kad sam bila ‘zločesta’, ponekad prisiljavao da slušam dok zabavlja druge žene…”, piše između ostalog.

View this post on Instagram

A post shared by Sarah McNeilly (@mcneilly.sarah)

View this post on Instagram

A post shared by Ashley Walters (@smashleywalters)