Gospođa je dvije godine tražila svog nestalog psa, a onda ga je prepoznala na slici lutalice. Ovo je njihov susret

Veliki, iscrpljeni pas pronađen je na cesti u ukrajinskom gradu Mariupolju, zbrinut je u skloništu za životinje

ZADNJA IZMJENA: lip 17, 2019
Foto: screenshot

Početkom ovog mjeseca volonteri u jednom ukrajinskom skloništu za životinje zbrinuli su psa lutalicu za kojeg je bilo dosta očito da već dugo živi na ulici. Veliki plavooki pas izgledao je mršavo i posve iscrpljeno. No, u skloništu Sretne životinje u Mariupolju bili su odlučni pronaći mu novi dom, iako su znali da će to – s obzirom na njegovo stanje – biti jako teško.

Psa su snimili i objavili fotke na društvenim mrežama, nadajući se da će se netko smilovati i udomiti ga. Nisu ni na trenutak mislili da bi to mogla učiniti upravo njegova prava vlasnica. Naime, jedan od postova s njegovim slikama na kojima tužno, na lancu, čeka da mu netko pruži novu šansu postao je viralan, a samo dva dana nakon objave javila se žena koja tvrdi da je to njezin pas.

Gepostet von МКП "Щасливі тварини" am Mittwoch, 5. Juni 2019

Ukraden iz vrta

Gospođa je ispričala kako je Lord, njezin ljubimac, ukraden iz vrta 2017. godine, a sada joj je netko poslao post sa slikama psa koji neobično liči na njega. “Tražila ga je posljednje dvije godine”, ispričala je za The Dodo Galina Lekunova iz skloništa.

Ipak, isprva nisu bili posve sigurni što da misle o cijeloj stvari i može li se zaista raditi o istom psu. Stoga su sljedeći dan organizirali susret za kojeg su sada sigurni da je bio susret između dvoje starih prijatelja. Pas se prvo pažljivo približio gospođi, da bi vrlo brzo skočio na nju i energično joj počeo davati puse, dok ga je ona nježno dragala.

“Suze radosnice”, napisali su iz skloništa i dodali kako je ponovni susret jedno veliko čudo. “Zahvaljujemo svima koji su dijelili naš post. Zahvaljujući vama spašen je život jednog psa, a duševni mir vraćen je jednoj vlasnici”.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program