Gospođa se malo iznenadila kad je umjesto božićnog ukrasa na svom boru vidjela smrtonosnu zmiju

Tigrasta zmija omotala se oko jelke, žena je pozvala profesionalca

ZADNJA IZMJENA: pro. 19, 2016
Foto: Facebook/Barry Goldsmith

Cheryl iz Frankstona u Australiji zatekla je dosta čudno božićno iznenađenje kada je u nedjelju ujutro ugledala sasvim novu dekoraciju koja se pojavila na njezinom božićnom drvcu. Umjesto svjetlucavog ukrasa jelka je bila omotana smrtonosnom zmijom.

Cheryl nije paničarila, već je okinula fotku nemani i u pomoć pozvala profesionalnog hvatača zmija Barryja Goldsmitha. Ispostavilo se da je imala sreće jer je ta zmija jedna od najsmrtonosnijih u Australiji. Tigraste zmije često se pojavljuju tijekom ljeta, zaštićene su i obično ih vraćaju u divljinu.

Žena nije paničarila, pozvala je profesionalca

Goldsmith, koji godinama vodi Snake Catcher Victoria centar, rekao je da je reptile viđao na najčudnijim mjestima jer gmižu gotovo svuda, ali nikad dosad još nije vidio božićno drvce omotano zmijom. “Cheryl je napravila točno ono što je trebalo. Zatvorila je vrata, ispod stavila ručnik i pozvala mene”, izjavio je Goldsmith za CNN.

Cheryl from Frankston got an early Christmas surprise this morning when she found a new decoration had been added to her…

Posted by Snake Catcher Victoria Australia on 17. prosinca 2016

Hvatač zmija dodao je kako zmije obično ne napadaju ako ih ljudi ne diraju i ako ostanu smireni pri susretu s njima. Pokušaj hvatanja ili ubijanja zmije, pak može biti fatalan. “Imajte sretne i vesele blagdane i budite dobri prema zmijama”, zaključio je Goldsmith koji je sliku zmije objavio na svom Facebooku.