Život

Gradonačelnik Petrinje ide u samoizolaciju. Sin mu se zarazio na jednoj svadbi

Dumbović je kazao kako za sada nema simptoma, ali ipak ide u samoizolaciju

28.05.2020., Petrinja - Darinko Dumbovic, gradonacelnik Grada Petrinje, zajedno sa veleposlanikom Ruske Federacije, dr. Anvarom Azimovom, posadili su drvo prijateljstva kod petrinjske stucke. Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL
FOTO: Nikola Cutuk/PIXSELL

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović izvijestio je svoje sugrađane da je njegov sin pozitivan na koronavirus te da će stoga i sam morati u samoizolaciju.

U svojoj objavi na Facebooku Dumbović je napisao kako je vijest primio oko podneva, te da je nakon konzultacija sa Zavodom za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije upućen na testiranje.

Simptomi nakon svadbe

“Odmah se stavljam u samoizolaciju, a ovlasti sam predao zamjeniku g. Bešliću. Za sada niti supruga niti ja nemamo nikakve simptome”, napisao je Dumbović, te dodao kako će se nastaviti ponašati odgovorno i da će o rezultatima njegovog testa javnost biti na vrijeme informirana.

Ovim putem želim izvjestiti javnost da sam danas 14.7. , oko 12 h saznao da je jedan član moje uže obitelji ( sin)…

Posted by Darinko Dumbovic on Tuesday, July 14, 2020

Večernji list doznaje da je sin petrinjskog gradonačelnika bio na jednoj svadbi prije no što je osjetio simptome, a kako živi u istom kućanstvu s roditeljima, svi su poslani na testiranje.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu