Od bizarnosti izdvajamo; u Vijetnamu je uhićena teta koja je prala i sušila kondome za novu upotrebu, njih 345.000

U nekoliko desetaka vreća pronađeno je 360 kilograma iskorištenih kondoma

ZADNJA IZMJENA: ruj 24, 2020
Foto: YouTube/Screenshot

Vijetnamska policija zaplijenila je oko 345.000 iskorištenih kondoma koji su bili čišćeni i prodani kao novi. Na televizijskim snimkama koje su emitirane ovoga tjedna na postaji VTV, vidi se na desetke vreća koje sadrže korištene kondome. Kondomi su bili pobacani i po podu skladišta u južnoj provinciji Vijetnama Binh Duong, piše Reuters.

Iz policije su izvijestili da su vreće težile preko 360 kilograma, pa su procijenili da se u vrećama nalazi oko 345.000 iskorištenih kondoma. Vlasnik skladišta je za državne novine Tuoi Tre izjavio kako su oni mjesečno dobivali veće pošiljke kondoma od jedne nepoznate osobe.

Imala je svoj proces čišćenja

Žena koju je policija uhitila priznala je da su se iskorišteni kondomi prvo prokuhavali u vodi, pa sušili, da bi ih se na kraju drvenim oruđem u obliku penisa oblikovali u početni oblik. Potom su ih pakirali i prodavali pod nove.

Policija trenutno ne zna koliko je takvih recikliranih kondoma prodano, no rekli su kako je gospođa koja ih je prala i pakirala zaradila oko 0,17 dolara po isporučenom kilogramu recikliranih kondoma.

Ivan Luzar
Telegram autor
1808 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program