Život

Iz Grada Zagreba javljaju da će prijave za vrtiće ove godine primati elektroničkim putem

Prijave za upise zaprimat će se od 25. svibnja, izvijestili su iz Grada Zagreba

14.03..2020., Zagreb - Objekt Domagoj DV Jarun u Bartolicima 39A radi mjera samoizolacije biti ce zatvoren do 25.3.2020. godine. Koronavirusom zarazeno je jedno dijete iz vrtica. Donesena je odluka da se objekt zatvara na 14 dana, te da 119 djece mora ici u samoizolaciju, kao i 16 zaposlenika.
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Dječji vrtići u Zagrebu, kojima je osnivač Grad, od 25. svibnja počinju s prijavama za upis djece u te predškolske ustanove. No, ove godine prijave za upis djece provodit će se na drugačiji način nego do sada. Iz Grada su, naime, izvijestili kako će, prijave prvi put provoditi na daljinu, odnosno elektroničkim putem.

“Prijave za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja zaprimat će se od 25. svibnja 2020., a o svim detaljima bit će te pravodobno obaviješteni”, poručili su roditeljima iz Grada. Uz svoju obavijest također su priložili i popis vrtića s brojevima telefona, označenim internetskim stranicama te e-mail adresama.

Povratak djece u vrtiće

Inače, od 11. svibnja djeca se, s obzirom na popuštanje epidemioloških mjera, ponovno vraćaju u vrtiće. Riječ je o djeci čiji roditelji rade i za koje u njihovo radno vrijeme nema tko brinuti.

Njihov prihvat bit će organiziran u skladu s preporukama epidemiologa i značajno različit od uobičajenog pohađanja vrtića o čemu smo ranije opširno pisali.

[UPISI U DJEČJE VRTIĆE KOJIMA JE OSNIVAČ GRAD ZAGREB]‼️Upisi u dječje vrtiće, kojima je osnivač Grad Zagreb, ove će se…

Gepostet von Grad Zagreb Službena stranica am Dienstag, 5. Mai 2020

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu