Život

Iz poliklinke u Svetoj Nedelji javljaju da će čuveni neurokirurg Paladino raditi za njih

Područje njegova rada bit će radiokirurgija mozga i kralježnice

06.03.2013., Zagreb - Neurokirurg i predsjednik Nadzornog odbora HNK Hajduk Josip Paladino. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Jedan od najuglednijih hrvatskih neurokirurga Josip Paladino postao je stalnim članom stručnog tima Radiochirurgije Zagreb, poliklinike iz Svete Nedelje koja se bavi dijagnostikom i liječenjem karcinoma, priopćeno je u utorak iz te poliklinike.

Područje Paladinovog rada, navode u poliklinici, bit će radiokirurgija mozga i kralježnice. Paladino je donedavno radio u KBC-u Zagreb, koji je odlučio da mu više neće produljiti ugovor o radu nakon što mu je istekao šestomjesečni ugovor o radu na četiri sata dnevno.

Paladino radi i u bolnici Sveta Katarina

Uslijedile su brojne poruke podrške i poslovne ponude. Paladino je sada dobio novi angažman, u poliklinici za liječenje karcinoma u Svetoj Nedelji.

Josip Paladino, ističu iz Radiochirurgije, jedan je od najuglednijih hrvatskih neurokirurga i profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti, Hrvatskog neurokirurškog društva , Hrvatskog neurološkog društva, Antropološkog društva, Svjetske udruge neurokirurga, Europskog udruženja neurokirurga, Royal Society of Medicine te Američkog kongresa neuroloških kirurga.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu