Jedan dečko zbilja je htio pronaći Nicole iz bara pa je poslao mail na 246 adresa; na kraju mu je upalilo

Osim toga, sve Nicole kojima se javio na kraju su organizirale druženje

ZADNJA IZMJENA: ruj 11, 2018

Carlos Zetina upoznao je curu u baru kanadskog kampusa i uzeo njen broj, ali kasnije se ispostavilo da je pogrešan. O njoj je znao tek nekoliko stvari – da se ona zove Nicole, da je iz Nizozemske, da studira na Sveučilištu u Calgaryju i da za Nietzschea misli da je depresivan. U pokušaju da nekako dođe do svoje Nicole, Zetina je prokopao email listu Sveučilišta u Calgaryju i prošlog petka poslao email svim curama koje se tako zovu.

Osim onih s imenom Nicole, dodao je i one s raznim varijacijama tog imena, poput Nicolette i Nickie. Našao ih je ukupno 246, a među njima su bile studentice, osoblje i članovi fakulteta. Svima im je posao email.

Nije mu odmah pošlo za rukom

“Bok, ovo je masovni email curama koje se zovu Nicole. Ako ne odgovarate opisu, slobodno ga ignorirajte. Ako ste ona koju tražim, ali ne želite pričati sa mnom, i onda ga ignorirajte. I to je okej. Ali ako si ti Nicole iz Nizozemske i misliš da je Nietzsche depresivan javi mi se… Ja sam Carlos. Usput, ja sam onaj tip koji je tebe i frendicu sinoć odvezao doma”, stoji u Zetininom mailu.

Nažalost, nije uspio pronaći svoju Nicole, ali je zato ujedinio sve cure s tim imenom na Sveučilištu. Cure su se čak i našle u lokalnom pubu, a zatim i napravile Facebook grupu Nicole From Last Night u koju, logično, mogu ući samo cure koje se tako zovu.

A onda se prava Nicole javila

I tako je netko u grupu dodao Nicole Toetenel, koja je zatim objasnila da je ona zapravo Nicole koju je Zetina tražio. Naime, nije memorirala svoj novi kanadski broj pa je Zetini slučajno dala krivi.

“Studentica sam na razmjeni iz Nizozemske koju je Carlos odvezao doma. I mislim da je Nietzsche prilično depresivan. Nemam službenu emaila adresu sveučilišta pa nisam dobila onaj divan email, ali mi je moćna Nicole mreža pomogla ostvariti kontakt”, napisala je Toetenel u grupu. Rekla je za CBC da ona i Zetina planiraju otići na kavu, ali samo kao prijatelji.

 

Andrea Božić
Telegram autor
236 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program