Jedan se nogometaš nakon utakmice zahvalio svojoj ženi i svojoj djevojci. Izjava je momentalno postala viralni hit

Prilično urnebesna izjava poslije utakmice

ZADNJA IZMJENA: ožu. 20, 2017
Foto: novinar

Obično uvijek bude dirljivo kada se ljudi javno zahvaljuju svojoj obitelji. Ili gotovo uvijek, ako pogledamo snimku nogometaša koji se nakon uspješne utakmice zahvaljuje svojoj, čini se “proširenoj”, obitelji.

Mohammed Anas igra nogomet u južnoafričkoj Premier nogometnoj ligi za momčad Free State Stars FC. U subotu nakon što je zabio dva gola protivničkom klubu AJAX Cape Town, bio je proglašen igračem utakmice, piše Mashable.

Onda se malo zbunio

Izjava koju je dao za medije nakon utakmice postala je viralni hit. “Cijenim svoje fanove. Zahvaljujem svojoj ženi i svojoj djevojci… Hoću reći ženi, oprostite” kroz smijeh se osvrnuo Anas. “Žao mi je, žao mi je, moja žena… Volim te puno” dodao je.

Može biti da se samo radi o spontanoj pogrešci u govoru, a možda je nogometaš nesvjesno zaista htio zahvaliti i svojoj ženi i svojoj djevojci. Da bi stvar bila gora, video je momentalno postao viralan, a samo na Twitteru je pregledan više od 2,5 milijuna puta, tako da su male šanse da Anasova zakonita žena ne vidi ovu srdačnu zahvalu.

Danijela Matijević
Telegram autor
185 članaka Više o autoru