Jednom glupavom srednjoškolcu zbog glupave fore u školskom godišnjaku prijeti 70 točaka optužnice

Dečko je na fotografiji izvadio penis, možda to i nije bila najbolja ideja

ZADNJA IZMJENA: svi 5, 2016
Foto: Screenshot

Jedan 19-godišnji klinac dao se nagovoriti na dosta glupavu foru i sad bi zbog toga mogao završiti s ozbiljnim, zapravo daleko pretjeranim pravnim posljedicama.

Hunter Osborn srednjoškolac je i igrač američkog nogometa u Arizoni kojeg je prijatelj izazvao da na fotkanju školskog tima za godišnjak izvadi penis. Kao i mnogi srednjoškolci prije njega, donio je blesavu odluku i učinio upravo to – pozirao je s vrškom penisa, koji mu je virio iz hlača.

Prekršajne prijave za svakog učenika na fotografiji

Samo što je Osborn nakon toga uhićen i trenutno mu prijeti 70 točaka optužnice – 69 prekršajnih prijava za golotinju na javnom mjestu (za svaku osobu koja se nalazi na fotografiji) i jedna za kazneno djelo “izlaganja maloljetnika štetnim stvarima”, prenosi američka TV stanica KHPO.

Hunter Osborn
Hunter Osborn

Srednjoškolac bi, ako vlasti ne odustanu od ove sulude optužnice ili ako je barem u međuvremenu, dok istraga traje, ne izmjene, mogao završiti u zatvoru.

Jedno američko istraživanje otkrilo je prije nekoliko godina, piše Vox, da osobi koja traži posao dosje može smanjiti šanse zapošljavanja do 50 posto, što je dosta zabrinjavajuće, s obzirom da je sve počelo s jednom stvarno jako glupom forom.

Vanja Došen
Telegram autor
54 članka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program