Život

Kako bi vaš pas reagirao da vas ne vidi 7 mjeseci? Da ne morate zamišljati, pronašli smo ovog blesavca

Pilot američke vojske vratio se doma iz misije koja je trajala sedam mjeseci. I onda je uslijedio show

FOTO: Stephen Messenger/YouTube/Screenshot

Zack Vohaska iz Woodstocka u Illinoisu pilot je američke vojske pa ga često nema kod kuće i po nekoliko mjeseci. No svaki njegov povratak još je slađi zbog veselja zlatnog retrivera Buddyija. Tako je bilo i ovog puta kad se Vohaska nakon gotovo sedam mjeseci vratio doma iz vojne misije u Afganistanu. No vlasnik je sad odlučio napraviti malo iznenađenje.

Došao je doma dok je Buddy bio u šetnji. Vohaska se sakrio na kauč, ispod pokrivača i jastuka. Netko je i snimio cijeli prizor pa vidimo Buddyja koji dolazi do kauča i u prvi tren malo zbunjeno hoda pa počine mahati repom. Bilo je prilično jasno da je nanjušio svog Vohasku. Zatim je opet došao do kauča i gurnuo njuškicu pod deku i napokon ga vidio. I tek je onda uslijedilo sumanuto veselje.

Nije baš lako mirno sjediti kad si sretan

Buddy se popeo na kauč i doslovno poludio od sreće. Tek se na tren umirio i stavio svoju glavu na Vohaskovu, a onda je nastavio ludovati. Pokušao se zatim smjestiti u njegovom krilu, ali je sreća bila prevelika da bi se samo mirno ležalo. “Kad sam vidio reakciju, srce mi se rastopilo jer je Buddy svašta već prošao. Slomilo me što smo dugo bili odvojeni”, rekao je Vohaska za The Dodo.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu