Život

Kakva romantika! Sinoć je u drive-in kinu na Velesajmu dečko zaprosio svoju curu. Bili smo tamo

Odjednom su stale reklame i pojavila se poruka na platnu...

FOTO: Sandro Lendler

Posjetiteljima Drive-in kina na zapadnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma sinoćnja projekcija filma počela je jako romantično. Prisustvovali su prosidbi koju je 25-godišnji Ivan Žugaj organizirao za svoju djevojku Viktoriju Čeh.

Posljednji blok reklama prije početka filma odjednom je prekinut. Na platnu se pojavila poruka: “Molimo za još malo strpljenja. Ivan iz jednog auta ima pitanje… Za Viktoriju”. Pa sljedeća: “Viktorija, ovdje Ivan. S tobom sam u autu”. I na kraju: “Viktorija, želiš li se udati za mene?”.

U tom tom trenutku par je izašao iz auta, a Ivan je kleknuo. Ekipa iz ostalih automobila počela je gromoglasno trubiti. A onda je Viktorija rekla “da”, dok su oko njih letjeli konfeti. Ljudi su pljeskali, plakali, vikali… dosta emotivan četvrtak navečer.

Trenutak prosidbe Sandro Lendler

Zajedno od 18. godine

Kada su zaručnici malo došli k sebi Telegram je popričao s njima. “Deset dana sam ovo planirao. Zapravo, odmah kada sam vidio reklamu za ovo drive in kino, palo mi je na pamet da bih je ovdje mogao zaprositi”, priča nam Ivan koji kaže kako mu je u trenutcima prije prosidbe “puls bio 200 iako je bio uvjeren kako će biti totalno kul”. Što bi bilo da nije pristala? “Pio bih od tuge.”

Viktorija, također 25-godišnjakinja, pojma nije imala što joj dečko planira. “Zbilja ništa nisam naslućivala. Nisam uopće očekivala prosidbu jer još nismo ni pričali o braku”, kaže nam cura koja se svih detalja prosudbe, od uzbuđenja, ni ne sjeća.

Trenutak prije same prosidbe Sandro Lendler
Prvi dio poruke na velikom platnu Sandro Lendler
Deset dana je Ivan planirao prosidbu Sandro Lendler

“Kad se njegovo ime pojavilo na platnu samo sam ga pogledala, a onda se pojavilo moje i sve mi je bilo jasno”, priča nam Viktorija i dodaje kako su zajedno već šest i pol godina. “Imali smo 18 godina kad smo se upoznali, sreli smo se vani, u klubu”, priča nam Ivan, a nadovezuje se Viktorija: “Malo po malo, otišli smo na kavu, družili smo se i evo još uvijek nam dobro ide”. Inače, obitelj i prijatelji znali su što Ivan planira, samo su čekali da Viktorija pristane.

‘Nisam imao što izgubiti’

Ivan priznaje da nije sam sve isplanirao: “Jednostavno sam pomislio da nemam što izgubiti, javio sam se organizatorima da vidimo možemo li što dogovoriti i zaista sam im zahvalan. Maksimalno su mi pomogli”.

Ekipa iz drugih auta gromoglasno je trubila za njih Sandro Lendler

“Ivan je pitao ima li kakve šanse da preko platna zaprosi svoju djevojku. Ja sam odmah pristala, a sve žene u agenciji su naravno odmah svisnule od uzbuđenja. Ivan nije imao previše želja, osim da postavimo pitanje preko platna prije filma. Bili smo stvarno uzbuđeni zbog ovog pothvata i zadali smo si da Viktoriji stvarno napravimo događaj koji će uvijek pamtiti”, kaže nam Andreja Petrić iz marketinške agencije Kreativna poslovna rješenja koja je sve organizirala.

Dali smo im malo vremena nakon prosidbe da dođu k sebi, ali uzbuđenje nisu mogli sakriti Sandro Lendler

Kako kaže, njihov kreativni direktor napravio je video za prosidbu, ali to im nije bilo dosta. “Nismo imali mira, pa smo još danas pola sata prije eventa skoknuli i kupili 6 topova s konfetima koje smo ispalili u sudbonosno trenutku. Možda smo mi bili čak malo više uzbuđeni od Ivana”, kaže Petrić.

Uz prsten i zaručnika, dobila je i najveći buket ikad Sandro Lendler

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu