Mama je doživjela epileptični napadaj dok je držala bebu, blagajnica ju je u zadnji tren uspjela uzeti iz ruku

Rebecca kaže da nije nikakav heroj, već da je naprosto reagirala instinktivno

ZADNJA IZMJENA: ožu 18, 2016
Foto: Screenshot/YouTube

Jedna mama u naručju je držala svoju bebu u trenutku kada je, tijekom posjeta trgovini, dobila epileptični napadaj. Blagajnica je na vrijeme prepoznala da se s mladom ženom nešto čudno događa te je uspjela uhvatiti bebu prije nego se majka srušila, prenosi 9 News.

Sve ovo odvijalo se u nedjelju u jednoj trgovini u gradiću Arvadu u američkoj saveznoj državi Colorado, a cijelu situaciju uhvatile su sigurnosne kamere.

Blagajnica Rebecca Montano za 9 News je ukratko ispričala kako se sve odvijalo: “Pričala sam bebi i vidjela da me žena pogledala zaleđenim pogledom. Upitala sam je je li sve u redu, ali mi nije odgovarala, pa sam joj uzela bebu i tad se počela ljuljati. Kad je pala, odmah sam nazvala 911.”

Reagirala je instinktivno

https://www.youtube.com/watch?v=wj0XaKJ9gsE

Montano je pojasnila da se ovdje ne radi o nikakvom herojskom djelu i da ona nije heroj kako joj mnogi sada govore, već da je jednostavno napravila ono što je od nje tražio njen instinkt.

“S obzirom da sam i mama i baka, mislim da mi je instinktivno na prvom mjestu bila beba. Da je pala s djetetom u naručju, tko zna što se moglo dogoditi”, ispričala je.

Vlatka Ernečić
Telegram autor
515 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program