Život

Mama je objavila spontanu fotku dvoje klinaca koji su upravo postali prijatelji i želi da nešto naučite iz nje

Cyrah i Carson upoznali su se nekoliko trenutaka prije nego je snimljena fotografija

FOTO: Love What Matters/Facebook

Fotografija dvoje zagrljenih klinaca koja je prije nekoliko dana objavljena na Facebooku vrlo je brzo postala viralna te je skupila više od 270 tisuća pozitivnih reakcija, a svima šalje jednostavnu poruku o prijateljstvu, prenosi Huffington Post.

Poznato je kako su djeca uvijek najiskrenija, a trogodišnja Cyrah i četverogodišnji Carson Kirk to su još jednom dokazali. Naime, klinci su se upoznali samo nekoliko trenutaka prije nego je snimljena ova njihova zajednička fotografija, a u tom su kratkom vremenu postali najbolji prijatelji.

Cyrahina mama, Ayanna Barrows, koja je snimila fotografiju kasnije objavljenu na Facebook stranici Love What Matters, rekla je kako bismo iz ove priče dvoje preslatkih klinaca mogli naučiti puno korisnih stvari.

Njihove su reakcije bile prirodne i spontane

13010846_1110387112317019_2823338436108103741_n (1)
Nitko im nije rekao da moraju pozirati ili se zagrliti Love What Matters/Facebook

“Moja kćer i ja bile smo na Myrtle Beachu i upijale sunce kad je do nje odjednom došao ovaj nevjerojatno sladak klinac. Zatim joj je pokazao svoju ogrlicu sa zubom morskog psa i rekao joj svoje ime te ju je upitao kako se ona zove, a ona mu je naravno odgovorila.

Zatim su se pozdravili i svatko je otišao na svoju stranu, a za nekoliko minuta vidjele smo ga kako se, pomalo usporeno, trčeći vraća nazad i usput izvikuje njeno ime. Zatim su još malo popričali, najviše o njegovoj super genijalnoj ogrlici sa zubom morskog psa koji mu navodno daje i super moći.

Prije nego su se zajedno nastavili igrati, pričati i utrkivati, njegovu sam mamu zamolila za dopuštenje da ih zajedno fotografiram, a ovo je rezultat. Nitko im nije rekao da poziraju niti ih zamolio da se nasmiju, a s njihove strane nije bilo apsolutno nimalo oklijevanja. Kad je šetnja završila, zagrlili su se i pozdravili otprilike dvadeset puta.

A iz ovog bismo njihovog susreta svi mi trebali naučiti da moramo prestati gledati boju kože te imati predrasude i mrziti. Ovo je jednostavno trenutak u kojem je dvoje klinaca bezbrižno šetalo pored zalaska sunca…i sve što su vidjeli bilo je njih dvoje. Ovaj bi svijet bio puno ljepše mjesto kad bismo se svi ponašali poput njih”, napisala je mama.

Razumijevanje i prihvaćanje

“Bilo mi je predivno kad su se nasmijali i zagrlili. Bilo je nevjerojatno”, ispričala je mama za Huffington Post i dodala kako im je rastanak dosta teško pao.

“Ponekad jednostavno trebamo promatrati djecu kako bismo najbolje shvatili sve one sitne stvari te kako bismo mogli početi razumijevati i prihvaćati jedni druge bez obzira na sve”, ispričala je.

Nastavite čitati