Milijuni ljudi navijali su za ovo sićušno štene na koje je mama slučajno legla. Vlasnik ga je spasio umjetnim disanjem

Čovjek je minijaturnoj kujici masirao srce i davao umjetno disanje, na kraju se probudila

ZADNJA IZMJENA: sij 9, 2019
Foto: screenshot

Popularna Facebook stranica LADbible objavila je dirljivi video oživljavanja psića, sićušne kujice, nakon što je ostala bez svijesti. Njezina mama slučajno je legla na nesretnu kujicu, što ju je gotovo stajalo života.

Zbog težine kujice štene nije moglo disati te je naposljetku potpuno izgubilo svijest. Tijelo štenca je poprimilo ljubičastu boju i nije davala znakove života, a da vlasnik nije odmah reagirao, gotovo sigurno bi uginula. Video oživljavanja pregledan je 3,5 milijuna puta otkad je u ponedjeljak objavljen na popularnoj stranici.

Man Performs CPR On Puppy

This newborn puppy was struggling to breathe after being accidentally suffocated by her first-time mum. This man's actions saved her life! ❤️

Objavljuje LADbible u Ponedjeljak, 7. siječnja 2019.

Oživljavanje uspjelo iz trećeg pokušaja

Zahvaljujući brzoj reakciji, priča ima sretan kraj. Čovjek je štene polegnuo na bok, masirao srce i davao mu umjetno disanje. Nakon trećeg pokušaja davanja umjetnog disanja i konstantnog masiranja, psić je počeo davati znakove života. Dramatične trenutke oživljavanja pratila je i mama šteneta.

Kada je konačno prodisalo, čovjek je polegnuo štene na pod, a mama je potom nahranila bebicu zajedno s ostalim štencima. Budući da je kuja ležala na malom štenetu, vlasnik je odlučio za svaki slučaj odvesti psića na pregled kod veterinara.

Teo Marević
Telegram autor
Više s weba
Ostanite uz telegramov program