Miroslav Škoro pozitivan na koronavirus

'Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak'

ZADNJA IZMJENA: lis 28, 2020
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Što se upravo događa s koronavirusom:

Miroslav Škoro upravo je objavio da ima koronavirus. Vijest je potvrdio na svom Facebooku, kaže da ima blage simptome.

“Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za nacionalnu sigurnost Frankom Vidovićem, koji je bio pozitivan na Covid 19. U međuvremenu je ovaj virus potvrđen i kod mene. Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak. Hvala svima na brizi, voli vas vaš Miro”, napisao je šef Domovinskog pokreta.

Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za…

Posted by Miroslav Škoro on Wednesday, October 28, 2020

‘Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama’

Škoro je prije dva tjedna objavio da ide u samoizolaciju nakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost na kojoj je sudjelovao. Tada je napisao: “Ispostavilo se kako je član Odbora Franko Vidović pozitivan na Covid 19. Danas poslijepodne mi je javljeno da moram u samoizolaciju do 29. listopada, ako ne razvijem simptome. No, ne idu svi sa sastanka u samoizolaciju – liječnik tvrdi da se Covid 19 ne širi aerosolno.

Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama, kao vjerojatno i cijela hrvatska javnost ovih dana. Zasad nemam simptome i poštovat ću preporuku da ostanem kući. Još jednom izražavam žaljenje što ni ostali saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani, iako nemaju koronu, jer je tako odlučio Andrej Plenković, ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj”.

Samoizolacija do 29. listopadaNakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu,…

Posted by Miroslav Škoro on Friday, October 16, 2020

Više s weba
Ostanite uz telegramov program