Život

Mladić je odlučio zaprositi djevojku popevši se na ogromnu stijenu, pa su ga morali spašavati helikopterom

Michael je kasnije zaradio i poziv na sud zbog ilegalnog uspona

FOTO: novinar/Flickr

Michael John Paul Banks iz Fresna u Kaliforniji neki je dan odlučio zaprositi djevojku putem Facetimea sa stijene Morro Rock u Morro Bayju i htio je da to bude najromantičnije što je za nju ikada učinio, ali je na kraju sve završilo prilično katastrofalno, a sa stijene su ga morali spašavati helikopterom.

Neposredno nakon izlaska sunca Michael se popeo na južnu stranu Morro Rocka i krenuo u svoj romantični pothvat, ali kad je došlo vrijeme za spuštanje sa stijene shvatio je da ima problem i da će morati potražiti pomoć, potvrdili su iz policijske postaje u Morro Bayju za BuzzFeed News.

Vikao je i tražio pomoć

Michael je počeo glasno vikati i tražiti pomoć, a čuli su ga ljudi koji su bili na parkiralištu pored Morro Rocka te su kontaktirali nadređene službe. Radnici iz kalifornijske patrole ubrzo su stigli helikopterom pa je akcija spašavanja mogla početi.

Dobio poziv na sud

Spasioci su ga oko pola 10 uspješno spustili sa stijene, a kasnije je od lokalnih vlastio dobio poziv na sud zbog ilegalnog uspona, smetanja posjeda te narušavanja javnog reda i mira. A kako piše The Tribune, Michaelova je djevojka rekla ‘da’ i pristala se udati za njega, pa ova njegova ludost možda ipak nije bila u potpunosti besmislena.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu