Život

Mladoženja iz Pakistana jedva je preživio vlastito vjenčanje. Sve je bilo ok dok na ceremoniju nije upala njegova - supruga

Mislio je da se može u tajnosti vjenčati, ali prva žena je saznala

FOTO: Facebook/ Sumair Gaddi Rajput

Mladoženja Asif Rafiq Siddiqi iz gradića Karachi u Pakistanu istjeran je s vlastitog vjenčanja. Naime, usred ceremonije pojavila se njegova prva žena i rekla kako je već oženjen, ne samo za nju, već i za još jednu ženu. To je razbjesnilo obitelj najnovije mladenke koja je muškarca u tridesetima fizički napala. Ispljuskali su ga te su mu poderali majicu i hlače, a on se siroti zavukao pod bus kako bi se sakrio. Na kraju su ga spasili stranci koji su slučajno naišli, piše BBC.

Inače, poligamija je u Pakistanu legalna i muškarac može imati četiri supruge, ali samo ako ima pristanak onih prijašnjih. Čini se da je Siddiqi tu malo podbacio pa svoje prve dvije družice nije pitao za pristanak, a nije ni obitelj nove mladenke obavijestio da je već u braku. Ili dva…

Uletjela je u salu

Jedna od već postojećih supruga, Madiha Siddiqi, uletjela je u salu za vjenčanja gdje se svadba održavala, a na video se čuje kako ju je jedan od uzvanika pitao: “Što nije u redu, sestro?”. Ona je na to kao iz topa odgovorila da je on njezin muž i otac dječaka kojeg je dovela sa sobom. “Rekao mi je da na tri dana ide u Hyderabad”, rekla je gospođa Saddiqi.

Da stvar bude još gora, kada su suprugu broj jedan pokušali pozvati u prostoriju sa strane, ona je počela prozivati i ostale članove obitelji. “Ovo je moja svekrva, ovo mi je šogorica, koja mi je rekla da joj je majka bolesna već tri dana i da je na infuziji”, govorila je žena, a onda se obratila novopečenoj mladenki: “Zar nisi znala da je on moj muž? Nije uopće ni pomislio na ovo nedužno dijete.”

I s drugom se tajno oženio

Gospođa Saddiqi tu se nije zaustavila, rekla je kako se za mladoženju udala 2016. godine, nakon što su se upoznali na Saveznom Urdu sveučilištu u Karachiju, gdje je Siddiqi radio. Nakon toga je rekla kako se 2018. tajno oženio i za drugu suprugu Zehru Ashraf, profesoricu na ženskom sveučilištu Jinnah u Karachiju. Sirota prva supruga za taj je brak saznala kada joj je Ashraf poslala poruku.

Gospođa Ashraf, odnosno mlada broj dva, prvu je također obavijestila o novom tajnom vjenčanju s djevojkom broj tri. Naravno, prva supruga potpuno je poludjela i uletjela na svadbu, ali nije posve jasno što se dogodilo nakon što je razotkrila mladoženju. Policajci koji su izašli na mjesto događaja za BBC su rekli kako je obitelj mladenke pretukla mladoženju. Policajci su ga spasili, ali obitelj je bila toliko ljuta da su ga pratili do postaje i čekali da izađe.

Čim je izašao zaletjeli su se prema njemu, a on je tada pobjegao pod bus. Počeli su mu prijetiti da će zapaliti bus ako ne izađe, sav u strahu rekao je da će izaći, a na snimci se vidi kako se sprema ispuzati. Srećom, u tom trenutku pojavili su se prolaznici koji su spriječili daljnje nasilje. Iz policije su za BBC rekli kako se radi o obiteljskoj stvari koji će morati rješavati na obiteljskom sudu.

Nastavite čitati