Život

Možda vam za kraj ovog dana treba video nježnog susreta čovjeka i psa koji su mislili da se više neće vidjeti

Psa je neka žena ukrala, no pronašli su ga policajci i vratili ga vlasniku

FOTO: Printscreen/Facebook video

Policajci grada Benda u Oregonu u ponedjeljak su snimili emocionalni susret gospodina po imenu Matthew Torney i njegova retrivera kojeg je, sirotog, neka žena ukrala. Video susreta počinje ulaskom vlasnika u policijsku postaju, a do njega odmah dolazi njegov smeđi retriver Kido, počinje mahati repom, a zatim i razdragano lajati. Vlasnik ga grli, izgleda kao i da malo plače, dok se pas veseli i cvili od uzbuđenja. Očito je da su si nedostajali.

Psa je, kako se ispostavilo, prošlog tjedna uzela žena ispred lokalne igraonice i odvela ga u 200 kilometara udaljeni Philomath. Vlasnik je nestanak svog ljubimca prijavio policiji koja se odmah bacila u potragu. Pregledali su sigurnosne kamere trgovina u blizini igraonice i objavili snimku gospođe koja ga je uzela, a na kraju su je pronašli uz pomoć društvenih mreža.

Mislila je da je zapostavljen

Žena se pravdala da ga je uzela jer je mislila da je zapostavljen i zlostavljan, jer je stajao sam ispred igraonice. No, ipak će biti procesirana jer ljudi koji pronađu psa za kojeg misle da je napušten, prema zakonu države Oregon, moraju to prijaviti policiji, a ona to nije učinila.

Reunification of Kido

It is moments like this that really make this job so rewarding. When we are able to help community reunite with what is important to them. It took a couple days and a round trip to Philomath, but we were able to get "Kido" back home. We want to share this video with you all showing how happy "Kido" is to be back in Bend with his humans.The suspect was arrested and the case is with the District Attorney.

Gepostet von City of Bend Police Department am Montag, 1. Oktober 2018

Video susreta vlasnika i psa pregledan je više od 70 tisuća, a policija, koja ga je objavila na Facebooku, napisala je: “Trenuci poput ovoga su nagrada za posao koji radimo”.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu