Na Čiovu su pokušali porinuti brod u more. Završilo je loše

'Ja sam pet minuta govorio da je to gotovo...'

ZADNJA IZMJENA: kol 10, 2020
Foto: screenshot Facebook/ Prometne zgode i nezgode

Porinuće jednog broda na Jadranu danas je završilo dosta loše. Brod, je, naime, skliznuo s dizalice, udario o rivu i pao u moru. Ekipa iz obližnjeg kafića sve je snimila, a snimka je objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode gdje pišu da je nastala na Čiovu.

Na snimci se vide dva muškarca kako dizalicom pokušavaju brod spustiti u more. Već nekoliko sekundi od početka snimanja vidi se kako se brod naginje unaprijed, a jedan od muškaraca pokušava ga usmjeriti rukom.

U jednom se trenutku čah čini kako je ipak sve pod kontrolom, ali već u sljedećem brod pada s dizalice, udara u rivu i upada u more.

Kad porinuće pođe po zlu 😯

Okrug Gornji, Čiovo

Objavljuje Prometne zgode i nezgode u Ponedjeljak, 10. kolovoza 2020.

Ne zna se kolika je šteta

Zasad nema nikakvih vijesti o šteti na brodu, ali sudeći po snimci, teško da je brod prošao neokrznuto. Jedan od muškaraca, koji je brod spuštao, prilično dramatično se uhvatio za glavu kada im je brod ispao s dizalice.

Inače, ekipa koja je sve i snimila, jako se zabavljala gledajući neuspješno porinuće. Čak se u pozadini čuje i jedna muškarac koji tvrdi da je predvidio da će brod ispasti. “Ja sam pet minuta govorio da je to gotovo”, govori muškarac, dok jedan urla “Ode, ode brod!!”.

Željka Orešković
Telegram autor
1119 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program