Život

Načelnik Stožera u Slavonskom Brodu negativan je na koronavirus. Bio je u izolaciji zbog kontakta sa zaraženim

Šef Stožera Brodsko-posavske županije oglasio se na Facebooku

03.07.2020. Slavonski Brod, Na podrucju Brodsko-posavske zupanije pet je novih slucajeva zaraze korona virusom, izvijestio je Stozer civilne zastite na tiskovnoj konferenciji. Stjepan Bosnjakovic, nacelnik Stozera CZ BP zupanije.
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL

U Brodsko-posavskoj županiji sedam je novozaraženih koronavirusom, a načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Stjepan Bošnjaković, koji je od petka u samoizolaciji zbog kontakta s oboljelom osobom, nije među oboljelima, doznaje se u subotu u Stožeru.

“Negativan sam na COVID-19! Maloprije je stigla i službena potvrda, odnosno negativan nalaz mog jučerašnjeg testiranja. Dobra je to vijest za mene i moju obitelj, ali i za sve one koji su u zadnje vrijeme bili u kontaktu sa mnom i s članovima moje obitelji. Moram ostati još četiri dana u izolaciji jer će tada proteći 14 dana od mog kontakta s pozitivnom osobom”, objavio je Bošnjaković na svom facebook profilu.

U županiji 69 osoba zaraženo

Trenutno je u Brodsko-posavskoj županiji 69 osoba koje su pod liječničkim nadzorom zbog zaraze koronavirusom.

Stožer civilne zaštite, susjedne Požeško-slavonske županije u subotu je potvrdio da su još dvije osobe s tog područja pozitivne na koronavirus.

U ovoj županiji trenutno su na koronavirus pozitivne 73 osobe. Od toga 68 osoba je u kućnoj izolaciji, a pet osoba je pod nadzorom liječnika u bolnici.

Nastavite čitati