Život

Nadrealne scene na Floridi; tip pištoljem prijeti čovjeku koji ga je podsjetio da stavi masku

Incident se dogodio u jednom Walmartu prije nekoliko dana

FOTO: PBSO - Palm Beach County Sheriff's Office/Twitter

Čovjek bez maske zaprijetio je pištoljem drugom muškarcu, nakon što su se porječkali oko nošenja maksi u jednoj trgovini Walmarta na Floridi. Sigurnosne kamere su 11. srpnja snimile situaciju u kojoj je muškarac ušao u dućan sa svojim prijateljem u kolicima, ne noseći masku. Iz ureda šerifa Palm Beacha javljaju da je došlo do verbalnog sukoba između muškarca koji je nosio masku te muškarca koji ju nije imao.

Snimke sa sigurnosne kamere pokazuje muškarca kako gura drugog starijeg muškarca u kolicima, koji preko lica stavlja maramu. Potom im prilazi muškarac sa zaštitnom maskom nakon čega razmjenjuju nekoliko riječi. No, situacija eskalira kada muškarac bez maske pokazuje srednji prst, vadi pištolj i prijeti da će ga upucati. Pretpostavlja se da je muškarac s maskom tražio ovoga bez maske da stavi masku, piše Click Orlando.

Pronašli su osumnjičenika

Nakon prijetnji, muškarac s pištoljem i njegov prijatelj napustili su Walmartovu trgovinu i otišli u bijelom terencu Chevy Equinox. Nitko nije ozlijeđen, a iz policije su kasnije priopćili kako su identificirali muškarca koji je prijetio s pištoljem.

“Osumnjičenik je identificiran i on surađuje s policijom. Otvorili smo istragu i ona je u tijeku”, rekli su iz policije za lokalne novine Sun Sentinel. Dan kasnije, 12. srpnja, Walmart je donio odluku da svi kupci u prostorijama trgovina moraju nositi zaštitne maske, no da ta odluka na snagu stupa u ponedjeljak, 20. srpnja.

Nastavite čitati