Naslov dana: ‘Afera kokain trese Hrvatsku! Milanović otvoreno tražio drogu usred konferencije’

Srpski mediji prenijeli su sad već čuveni trenutak s Milanovićeve presice. Neki od njih dosta urnebesno

ZADNJA IZMJENA: lis 23, 2020
Foto: screenshot/Informer

Predsjednik Zoran Milanović danas je održao konferenciju za medije na kojoj je još jednom odgovorao na istupe premijera Andreja Plenkovića.

Najzabavniji dio presice bez dvojbe je bio je onaj kada mu se približio konobar kako bi mu ponudio čašu vode. Milanović mu je, citiramo, rekao: ‘Može. Kokaina nemate?’. Vijest je odmah obišla domaći javni prostor, a onda se ubrzo proširila i izvan granica Hrvatske.

I divno da je, jer sada imamo ovu divotu: “ŠOK! AFERA KOKAIN TRESE HRVATSKU! Predsednik Milanović otvoreno tražio drogu usred konferencije”. To je, naime, naslov u srpskom tabloidu Informer. Doduše, članak im je puno manje urnebesan, iz njega je ipak jasno da se Milanović zezao.

Priča o kokainu

Inače, za slučaj da ste propustili cijelu priču s kokainom, Plenković je Milanovića u jednom svom istupu nazvao 54-godišnjim šmrkavcem.

Milanović je nakon par dana zaključio kako se premijer referirano na to da je on ovisnik o kokainu. U istom tom istupu Milanović je rekao i kako on nema novca za kokain, a svoje konstantno šmrcanje pripisao je respiratornim problemima.

Plenković je jučer na presici rekao i kako ne zna iz čega je Milanović zaključio da se time što ga je nazvao šmrkavcem referirao na to da je on narkoman. Tvrdi kako mu je time samo htio poručiti da je balavac.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program