Netko je napao zagrebačke vatrogasce jer zadržavaju promet zbog intervencije. Njihov odgovor je maestralan

Morate biti impresionirani odgovorom revoltiranom građaninu ili građanki

ZADNJA IZMJENA: velj 27, 2020
Foto: Vjekoslav Skledar

Ako ste slučajno prekjučer u Zagrebu išli tramvajem i zapeli oko Kvatrića, razlog tome je bio dosta ozbiljan požar koji se dogodio u Maksimirskoj ulici. Gorila je urarska radiona koja se nalazi pored kompleksa Kvaternik Plaza Zagreb, no požar je ubrzo stavljen pod kontrolu budući da su vatrogasci izašli na teren s 13 vatrogasaca i četiri vatrogasnih vozila. Maksimirska je bila zatvorena za promet, pa su se naravno, stvarale goleme gužve.

Današnji požar na Maksimirskoj.

Gepostet von Vatrogasna postrojba Zagreb am Dienstag, 25. Februar 2020

I dok su mnogi sigurno bili zahvalni na vatrogasnoj intervenciji, našao se i jedan nezadovoljni građanin. Osoba se Facebook porukom javila vatrogasnoj postrojbi, bijesna jer vatrogasno vozilo zadržava promet. Svoju poruku počinje prigodnom uvredom i nekoliko eksplicitnih psovki. Po stručnoj procjeni nezadovoljnog građanina, zbog vatrogasnog vozila koje stoji na tramvajskoj pruzi u gužvi čeka oko pet tisuća ljudi.

Cijeli razgovor s revoltiranim građaninom ili građankom Screenshot/Facebook (Vatrogasna postrojba Zagreb)

Staloženost i genijalan smisao za humor

Nekoliko vas stvari moraju impresionirati iz ove poruke koju su vatrogasci objavili na svom Facebooku. Prva je mirnoća i staloženost kojom odgovaraju osobi; zbilja svaka čast. Zatim, morate cijeniti trud koji su uložili kako bi zabavnim emotikonima prekrili psovke nezadovoljnog građanina.

No, možda je ipak najbolji humor kojim pristupaju cijelom razgovoru, poput ove slikice malog Lego vatrogasnog vozila koje nude kao buduće rješenje kako ne bi više smetali u prometu.

Prioriteti…

Gepostet von Vatrogasna postrojba Zagreb am Mittwoch, 26. Februar 2020

Ivan Luzar
Telegram autor
1808 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program