Nova uzbudljiva suradnja: Udružili su se Hromalićev Le Kolač i Franko's. Otvaraju novu slastičarnicu

Franko's Street seli na drugu lokaciju u centru, a u prostoru se otvara novi Franko's Sweets

Jedan od najuzbudljivijih mladih hrvatskih slastičara Robert Hromalić 30. listopada otvara Franko’s Sweets by Le Kolač. Hromalić će tako predstaviti suradnju s Franom Župićem, vlasnikom popularne zagrebačke pizzerije Franko’s i sushi restorana Franko’s Street. Nova slastičarnica nalazit će se na adresi Augusta Cesarca 4, kod Europskog trga. U tom se prostoru trenutno nalazi Franko’s Street koji se seli na drugu lokaciju u centru.

Osim nove lokacije, Hromalić priprema još neke novosti. Njegova prva samostalna slastičarnica Le Kolač, koja se nalazi na adresi Trg Petra Petretića 3, kreće u širenje i renovaciju. “Le Kolač i Franko’s uspješno surađuju već duže od godinu dana, a nove ideje, širenje kapaciteta proizvodnje i ponude, dovele su do zajedničkog projekta na koji smo jako ponosni”, kažu iz Le Kolača.

Kakva će biti ponuda?

Franko’s Sweets bit će kombinacija bara i slastičarnice, a u ponudi će imati devet vrsta kolača: Lješnjak, Pita od jabuka, Yuzu cheesecake, Tart karamel badem, Čokolada tonka, veganski Flan te kolače koji su nastali u suradnji s Krašem – Bajadera, Griotta i Ruby. Kolači će se moći uzeti i u Six packu, odnosnu paketu u koji možete staviti šest kolača po vlastitom izboru. Cijene kolača kreću se od 27 do 31 kune.

Osim slastica, u ponudi će imati i whiskeyje te signature koktele s alkoholom i bez njega, a koje je osmislio barmen Filip Ramljak. Tu su i tri okusa Le Kolač sladoleda, Yuzu, Bajadera i Pistacija, koji dolaze u pakiranjima od 250 i 750 ml. Franko’s Sweets držat će i Le Kolač kekse od čokolade, limuna i cvijeta naranče te vanilije i lješnjaka. Moći će se kupiti i teglice s pastom od lješnjaka, čokoladnim karamelom i slanim karamelom.

Iz Le Kolača kažu da uskoro planiraju uvesti i slanu ponudu, brunch slate i sendviče. Također, planiraju uvesti desetak novih okusa sladoleda, ali i limited edition ponudu kolača.