Oni medvjedi koji su se brčkali u nečijem bazenu, prvo su malo njuškali po kući i pojeli mačju hranu

Sada je došao i drugi dio videa

ZADNJA IZMJENA: stu 17, 2017
Foto: ViralHog/YouTube/Screenshot

Prošli mjesec smo pisali o obitelji medvjeda, odnosno, mami i dva mladunca, koji su se nonšalantno okupali u jednom dvorištu kuće u kalifornijskom gradu Monroviji. Prije nekoliko dana se pojavio i prvi dio priče. Naime, obitelj medvjeda je, izgleda, prije kupanja prvo “provalila” u obiteljsku kuću.

Medvjedi su ušli u kuću jer su dvorišna stakena vrata ostala odškrinuta. Dva mladunca su navalila na mačju hranu. Jedan od njih je odmah pobjegao, dok si je drugi uzeo vremena i polako uživao. Za to su vrijeme njihova mama i onaj prvi koji je pobjegao stajali na vratima i mirno stražarili.

Prije kupanja u bazenu, provalili su u kuću

Video je hrabro snimio vlasnik kuće koji se u tom trenu zatekao doma. Pokušao je i ovog zadnjeg preostalog istjerati lupanjem po vratima i vikanjem “ajde van, izađi van”. Naposlijetku mu je nekako i uspjelo. Izašao je pa su druženje nastavili kod bazena.

Video je nedavno objavljen na YouTube kanalu ViralHog i zasad je pregledan gotovo 9 tisuća puta. Monrovija je grad smješten prilično blizu planine San Gabriel pa se medvjedi često od tamo spuste u grad.

Dobro su se najeli…

… a zatim se malo brčkali u bazenu

Andrea Božić
Telegram autor
236 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program