Život

Ova beba nilskog konja zalijepila se za staklo da vidi što ima i tako je nastala najbolja slika zaruka ikad

Fiona je, inače, velika zvijezda

FOTO: machinegunkebs/Instagram/Screenshot

Nick Kelble je odlučio zaprositi svoju curu Hayley Roll ispred nastambe nilskih konja u zoološkom vrtu u Cincinnatiju, Ohio. Naime, par se htio slikati s mladunčetom nilskog konja Fionom, koja je u posljednjih 75 godina prva beba te vrste rođena u tom zoološkom vrtu.

“Otišli smo u zoološki kako bismo proslavili našu prvu godišnjicu veze. Čekali smo u redu kako bismo se slikali s Fionom pa sam dala svoj mobitel nekome da nas slika. Kad sam se okrenula, Nick je kleknuo i zaprosio me”, rekla je Roll za The Daily Buzz.

Fiona je, inače, veliki borac

Slatki događaj je zabilježen fotografijom i ispao je nešto smješniji nego što je zapravo trebao biti. Fiona se, naime, njuškicom gotovo zalijepila za staklo i promatrala što se zbiva. Par je, inače, veliki obožavatelj Fione i prate je otkad se rodila u siječnju ove godine. Poznata je kao veliki borac, budući da je rođena šest tjedana prerano, zbog čega je u zoološkom zovu “mali nilski konj snažnog karaktera”.

Par će, kažu, sa svadbom pričekati do 2019. kad bi Kelble trebao diplomirati na Sveučilištu u Cincinnatiju. Kelble i Roll su objavili fotku prosidbe na svojim Instagram profilima i odmah je postala hit.

View this post on Instagram

I'm not bald I promise

A post shared by Nick Kelble (@machinegunkebs) on

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu