Život

Ova četverogodišnja klinka obožava surfati, a jučer je prvi put potpuno sama stala na dasku i bilo je genijalno

Avianin tata počeo ju je učiti surfanju kad je imala samo dvije godine

FOTO: Instagram

Ovo je četverogodišnja Aviana Zizi iz Los Angelesa i prvi je puta počela surfati kad je imala samo dvije godine, a sada je već mali profesionalac, prenosi BuzzFeed.

Njen tata Mark inače je vatrogasac, a surfanjem se bavi cijeli život, pa je činjenica da se i Aviana odlučila početi baviti sufranjem došla sasvim prirodno. Dok je tek učila hodati već je, zajedno s njim, surfala na velikim valovima.

U početku je surfala uz tatinu pomoć

That’s my surfer girl

Fotografiju objavljuje zizicrew (@zizicrew)

U početku je surfala samo uz tatinu pomoć, no u utorak je odlučila po prvi puta surfati u potpunosti sama. “Mislim da mogu sama”, rekla je tati, koji je bio prilično iznenađen, ali i sretan zbog njene odluke.

“Podržao sam je, jer sam znao da će prije ili kasnije morati pokušati surfati sama. No, nisam mislio da će to napraviti sa samo četiri godine”, priča tata.

Video njenog samostalnog pokušaja na Instagramu

The #ulitmate #stoke #avianavida #surfing #grom #happiness #love #surfergirl #coolkids #4yearsold #wavestorm #longboard #proudpapa #mermaid #gopro #laugh #roxy #costco #doheny #danapoint #future #fun #beachday #aloha #puravida #abceyewitness @teamwavestorm @roxy @sanoboardriding @hobiesurfshop @doheny_longboard_surfing_assoc @surfergirls.lifestyle @gopro @ktla5news @cbsla @nbcla

Videozapis objavljuje zizicrew (@zizicrew)

Video njenog prvog samostalnog pokušaja surfanja njen je tata objavio na Instagramu i, iako je u početku izgledala malo prestravljeno, vrlo brzo se opustila i jednostavno uživala u valovima, a njeni roditelji bili su jako ponosni. Avianina mama, Corynn Zizi, za BuzzFeed News je ispričala kako malena svakodnevno moli tatu da je vodi na surfanje.

“Njih dvoje imaju istu osobnost. Tjerat će ga da nastavi gurati dasku tako dugo dok ona samostalno ne stane na nju, dok on s druge strane nikada ne završava surfanje lošim valom, a takva je i ona.”

Trebalo je puno truda

Malena Aviana jako je puno radila da bi mogla samostalno stati na dasku, a svima koji žele naučiti surfati poručuje da oni to zaista i mogu. “Ako pokušavaš i pokušavaš i pokušavaš…onda ćeš i uspjeti”, kaže.

Nastavite čitati