Život

Ova mačkica, to je odvjetnik iz Teksasa kojem se upalio filter tijekom zooma sa sucem. Objašnjava mu: 'Ja nisam mačka'

'Ovdje je moja asistentica, ona pokušava. Ali spreman sam nastaviti ovako... Ja sam ovdje. Ja nisam mačka'

FOTO: 394th District Court of Texas - Live Stream

Svijet rapidno obilazi jedan od zabavnijih videa u dugo vremena. U njemu vidimo virtualno saslušanje preko zooma, u kojem sudjeluju sudac i odvjetnici iz Teksasa od kojih je jedan – mačkica.

Jednom od odvjetnika je, naime, ostao upaljen filter koji ga je, čim se priključio video pozivu, pretvorio u mačku.

Tako čujemo glas Roda Pontona, teksaškog odvjetnika, ali vidimo bebu mačku kojoj se pomiču usne dok govori. Posebno je zabavan trenutak kad sasvim ozbiljno kaže sucu: “Ja nisam mačka.”

‘Vjerujem da vam je upaljen filter’

Cijeli video ide otprilike ovako. U kutevima ekrana vidimo odvjetnike, a potom čujemo zabrinutog suca Royja Fergusona koji jednom od njih govori: “Vjerujem da vam je upaljen filter u video postavkama. Možda biste htjeli…”

Odvjetnik koji je postao mačkica u tom ga trenutku panično prekida: “Suče, možete li me čuti?!”. Ferguson odgovara: “Čujem Vas. Mislim da je to filter…”

Mačkica Ponton potom odgovara: “Jest. I ne znam kako ga ugasiti. Ovdje je moja asistentica, ona pokušava. Ali spreman sam nastaviti ovako… Ja sam ovdje. Ja nisam mačka.” Sudac na to kaže: “Vidim.”

Mali savjet suca

Sudac je nešto kasnije objavio simpatičan tvit u kojem daje savjet svima koji u ovo doba pandemije moraju raditi preko zooma.

“Ako je dijete koristilo vaš kompjuter, provjerite prije nego što se pridružite virtualnom saslušanju svoje Zoom Video Opcije kako biste bili sigurni da su filtri isključeni.

Kasnije je dodao: “Ovi zabavni trenuci posljedica su predanosti pravosudnog sustava da nastavi funkcionirati u ovim teškim vremenima. Svi koji su sudjelovali u ovome riješili su to dostojanstveno, a filtrirani odvjetnik pokazao je nevjerojatnu gracioznost. Prava profesionalnost!”

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu