Ovaj divni tata ukrcao se na svaki let svoje kćeri stjuardese, kako bi Badnjak i Božić proveo s njom

Gospodin Hal Vaughan silno je želio provesti blagdane s kćeri

ZADNJA IZMJENA: pro 27, 2018
Foto: Mike Levy/screenshot/Facebook

Treba vas malo dignuti ovih blagdana? Predlažemo ovu crticu iz SAD-a, o jednom tati koji je bio odlučan provesti Božić sa svojom kćeri, pa makar to značilo da je mora pratiti cijelo vrijeme na poslu.

Deltin putnik Mike Levy objavio je na Badnjak na Facebooku fotografiju sebe i čovjeka koji je sjedio pored njega u avionu, gospodina Hala Vaughana. Na letu za Detroit bila je i Vaughanova kćer, Pierce. No, Pierce nije bila putnica, već stjuardesa koja je morala raditi na Badnjak i Božić.

I had the pleasure of sitting next to Hal on my flight back home. His daughter Pierce was our flight attendant who had…

Objavljuje Mike LevyPonedjeljak, 24. prosinca 2018.

Bilo je upitno hoće li upasti na svaki let

“Imao sam to zadovoljstvo sjediti pored Hala na letu kući. Njegova kći Pierce bila je naša stjuardesa, morala je raditi za Božićć. Hal je odlučio da će provesti blagdane s njom. I tako je sada na svim njezinim letovima, danas i sutra po cijeloj zemlji, kako bi proveo vrijeme sa svojom kćeri za Božić. Kakav divan otac!”, napisao je Levy na Facebooku.

Gospodin Vaughan letio je koristeći pogodnosti svoje kćeri koje ima kao zaposlenica Delte, ali to je značilo da je za svaki let morao biti standby-ju, što znači da se mogao ukrcati samo ako bi ostalo mjesta, što je dosta riskantan potez. Ai ipak je uspio – cijeli Badnjak i Božić proveo je sa svojom kćeri u zraku.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program