Ovaj je siroti hrčak na teži način shvatio da na kotaču za trčanje ima mjesta samo za jednog

Jedan je hrčak pao i ostao visjeti na maloj šipci kotača

ZADNJA IZMJENA: kol 1, 2017
Foto: Screenshot/Youtube

Ovi su se hrčci zabavljali na kotaču za trčanje i na teži način shvatili da na njemu ima mjesta samo za jednoga. Dok se jedan zabavlja u zdjelici s hranom, drugi skoči na kotač i počne trčati. Treći, bijeli hrčak, mu se pak odlučio pridružiti, no nije bilo mjesta za obojicu.

Jedan je od njih izgubio kontrolu nad kolutom i nespretno pao s njega i ostao visjeti na maloj šipci od kotača koja ga drži na mjestu. Ovaj bijeli kradljivac mjesta je cijelo to vrijeme veselo trčao po kotaču, ali je ipak na kraju prepustio mjesto malom kolegi. Priznajemo, nije nam bilo svejedno gledati mališu kako se bori. No, čini se kako je dobro podnio ovu nezgodu jer je nakon nje nastavio trčati na kotaču kao da se ništa nije dogodilo.

Video je brzo postao viralan

Video je objavila djevojka Miranduh na svom Twitter profilu @_missmiranduh i u kratko vrijeme je retvitan 150 tisuća puta. Njoj je taj video, inače, poslao njen stariji brat koji radi u dućanu za kućne ljubimce, a snimio ga je dečko od jedne od zaposlenih @Jessielyna_07. Pojavio se i na YouTubeu i tamo je pogledan preko 700 tisuća puta.

Mnogi su komentirali kako nisu mogli pogledati video do kraja jer ih je uznemirio, ali su se i pojavile rasprave kako je Miranduh uopće došla do ovog videa jer cijela priča zvuči pomalo zbunjujuće.

Andrea Božić
Telegram autor
236 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program