Ovaj pas svako jutro izađe pred kuću i strpljivo čeka svog omiljenog poštara. Kakva ljubav!

Zaljubio se u novog poštara čim ga je vidio

ZADNJA IZMJENA: velj 12, 2020
Foto: Screenshot/Instagram (@the.life.of.moose)

Moose je zlatni retriever star godinu i pol dana koji sa svojom obitelji živi u gradu Grand Rapids u saveznoj državi Michigan. I jako voli svog poštara. Prije par tjedana ruta u Mooseovom kvartu pripala je novom poštaru u kojeg se pas zaljubio na prvi pogled.

Kad je poštar prvi puta stigao do prilaza u kuću pas je mirno čekao i pomalo sumnjičavo čekao što će čovjek učiniti. Kada je gospodin raširio ruke, Moose je istog trena veselo skočio na njega i počeo se maziti.

View this post on Instagram

The highlight of my day. My friend Mr. Mailman ?? . . . . . #goldenretriever #goldensofinstagram #goldenretrievers #goldenretrieversofinstagram

A post shared by MOOSE (@the.life.of.moose) on

Dvojac je razvio krasnu tradiciju

“Bilo je preslatko. Super mi je bilo kako je poštar zavolio našeg psa, ali i to koliko ga je Moose htio pozdraviti”, ispričala je Mooseova vlasnica Meghan Gruszynski za The Dodo. S tim prvim pozdravljanjem, rodila se krasna tradicija. Svako jutro kada dođe poštar, Moose ga strpljivo čeka da ga pozdravi.

View this post on Instagram

Everyday ? we found out our mailman lost his dog recently. Their love for each other makes my heart so happy. Happy Friday friends ? . . . #goldenretriever #goldenretrieverofinstagram

A post shared by MOOSE (@the.life.of.moose) on

Kako je otkrila vlasnica, Mooseova nježnost ima dodatnu važnost za poštara. “Našem poštaru je nedavno umro njegov pas, pa mu Mooseovo veselje sigurno znači puno”, rekla je.

Ivan Luzar
Telegram autor
1819 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program