Ovako izgleda slijetanje putničkog zrakoplova na jednu od najstrašnijih pista na svijetu

Unatoč upozorenjima turisti svakoga dana dolaze na plažu Maho

ZADNJA IZMJENA: velj 1, 2016
Foto: Screenshot

Nevjerojatan video snimio je jedan turist koji je stajao na sigurnoj udaljenosti dok se putnički zrakoplov pripremao za slijetanje na jednu od ‘najstrašnijih’ pista na svijetu.

Na snimci se vidi kako zrakoplov leti toliko nisko, moglo bi se reći, točno iznad glave turista na plaži Maho na karipskom otoku St. Maarten i svi su totalno oduševljeni ovim pomalo zastrašujućim prizorom.

Zračna luka Princess Juliana

Naime, let Pawa Dominicana se priprema da sleti u zračnu luku Princess Juliana. Unatoč upozorenjima koja se nalaze na plaži, brojni turisti vrište i vesele se dok im zrakoplov doslovno prelijeće iznad glava, a motori tutnjaju. Snimaju kamerama, mobitelima…jer svatko od njih želi zabilježiti ovaj nevjerojatni, ali i vrlo opasan trenutak, piše Daily Mail.

https://www.youtube.com/watch?v=VNjluTJM6CY

Svjetski poznati aerodrom

Inače Maho plaža je jedna od najboljih svjetskih lokacija gdje se ovako blizu može vidjeti prelijetanje zrakoplova, a tisuće hrabrih turista čekaju upravo tu priliku svakoga dana. Princess Juliana zračna luka je vrlo prometna, a od plaže Maho odvojena je samo ogradom. Brojni znatiželjnici također znaju čekati na ogradi i odlazak zrakoplova iz zračne luke ne mareći da potisna snaga mlaznih motora postaje sve jača i može ih doslovno otpuhati.

Maša Ilotić
Telegram autor
765 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program