Ovo je snimka karlovačkih vatrogasaca koji se probijaju kroz autoput. Ostala vozila im se ne miču

Objavljen je video snimljen na autocesti Rijeka-Zagreb, uz apel vozačima da počnu poštivati propise

ZADNJA IZMJENA: lip 16, 2019

Karlovački vatrogasci u subotu poslijepodne objavili su video odlaska na intervenciju ranije tog dana. Snimka koja traje nešto manje od tri minute, prikazuje kako se pokušavaju probiti do zapaljenog vozila na autoputu.

Svako malo moraju stati

Svako malo moraju stati, jer se ostali vozači nisu pomakli kako bi im napravili mjesta za prolaz. U nekom trenutku u pomoć im dolazi i policajac na motoru koji je malo popravio stvar, no i uz njega su gubili vrijeme zbog vozača koji naprosto stoje i ne pomiču se u lijevu ili desnu traku, da bi propustili vatrogasce.

Probijanje na današnju intervenciju požara automobila. Još jednom apeliramo na cijenjene vozače:HITNI KORIDOR SPAŠAVA ŽIVOTE!!“Za prolazak interventnih vozila potrebno je stvoriti prometni koridor jer on može spasiti nečiji život. Na prometnicama s tri traka oslobađa se srednji trak tako što se vozila u srednjem traku pomaknu u desni trak i propuste interventna vozila.”Vozite savjesno i stvorite HITNI KORIDOR jer tako možete spasiti nečiji život!

Gepostet von 1. – smjena JVP Karlovac am Sonntag, 16. Juni 2019

Javna postaja iz Karlovca apelirala je na Facebooku savjetom:
Još jednom apeliramo na cijenjene vozače: Hitni koridor spašava živote
“Za prolazak interventnih vozila potrebno je stvoriti prometni koridor jer on može spasiti nečiji život. Na prometnicama s tri traka oslobađa se srednji trak tako što se vozila u srednjem traku pomaknu u desni trak i propuste interventna vozila.”
Vozite savjesno i stvorite hitni koridor jer tako možete spasiti nečiji život!

Više s weba
Ostanite uz telegramov program