Život

Političari postaju sve maštovitiji kad se križaju; ovo je recimo tehnika gospodina Peternela

Igor Peternel, član Domovinskog pokreta, sa Škorom i kolegama bio je na polaganju vijenaca žrtvama komunizma

FOTO: screenshot

Igor Peternel, član Domovinskog odbora Domovinskog pokreta Miroslava Škore, danas je po svemu – kad je križanje u pitanju – uspio nadmašiti ministra obrane Damira Krstičevića, što nije bilo lako. Peternel je, naime, pokazao zanimljiv način križanja. Dogodilo se to u Gračanima na polaganju vijenaca žrtvama komunizma, gdje je Škoro s vukovarskim braniteljem Stipom Mlinarićem i Zlatkom Hasanbegovićem, predsjednikom Bloka za Hrvatsku, odao počast žrtvama komunističkog režima.

”Na današnji dan kada neki obilježavaju, a možda i slave godišnjicu smrti Josipa Broza Tita, šaljemo poruku da je Tito bio diktator pod čijim su režimom učinjeni strašni zločini. Ti zločini nisu ispitani i zalagat ćemo se za to da se svi zločini svih totalitarnih režima kroz prošlost znanstveno i utemeljeno obrade da bismo mogli neometano ići u budućnost koja je pred nama”, napisao je Škoro na svom Facebook profilu i objavio video snimku događaja.

Neobičan pokret rukom

Međutim, na snimci se jasno vidi kako se njegova stranačka uzdanica, Peternel, križa. Dok se Škoro i Mlinarić križaju onako kako to čine katolici, a Hasanbegović se moli kao vjernici islamske vjeroispovijesti, Peternel izvodi neobičan pokret rukom, koji komičnošću nadmašuje svojedobno križanje ministra Krstičevića.

Predstavnici Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, Igor Peternel i Stipo Mlinarić Ćipe polažu vijenac žrtvama komunizma, u povodu 40. obljetnice smrti Josipa Broza Tita i svibanjske obljetnice pokolja u Gračanima. Pridružio im se i Zlatko Hasanbegović

Gepostet von Miroslav Škoro am Montag, 4. Mai 2020

Naime, Krstičević je izazvao salve smijeha na društvenim mrežama nakon što je objavljena snimka s mise održane 8. listopada prošle godine u povodu Dana neovisnosti. Ovo što je danas, u nazočnosti Miroslava Škore, Zlatka Hasanbegovića i Stipe Mlinarića izveo Peternel, podjednako je smiješno, ako ne i smješnije, od onoga što je, pokušavši se prekrižiti, tada učinio Krstičević.

Nastavite čitati