Život

Putnik dobio tužbu protiv Ryan Aira nakon što mu je stjuardesa izlila vrući čaj u krilo

2012. godine domaćica aviona je izlila vrući čaj u krilo Ronalda Furlonga

FOTO: Bernd Eckenfels/Flickr

Putnik Ryan Aira, 33- godišnji Ronald Furlong, dobio je lijepu svotu od 38 tisuća eura u sporu protiv te niskobudžetne avio kompanije. On je tužio Ryan Air nakon što mu je stjuardesa izlila vrući čaj u krilo i opekla genitalije.

Na letu iz Dublina u London, u kolovozu 2012. godine, nespretna domaćica aviona, dodajući čaj putniku koji je sjedio do Ronalda Furlonga, prolila je vrelu tekućinu u krilo nesretnog Ronalda iz Wexforda.

Zbog jake iznenadne boli Ronald je u prolazu aviona, strgnuo hlače i gaćice ispred šokiranih putnika.

Nagodba s putnikom

Gospodin Ronald Furlong ostatak leta morao je sjediti na sjedalu za hitne slučajeve sa oblogom preko oprženog dijela tijela. U tužbi je tvrdio da je njegov društveni, obiteljski i rekreacijski život bio narušen zbog ozljede.

Irska zrakoplovna kompanija, vlasnika Michaela O’Learyja koja je jednom proglašena drugom najgorom kompanijom što se tiče odnosa prema putnicima, tvrdila je da je putnik bio nepažljiv i sam prouzročio prolijevanje vrućeg napitka.

Ipak, uvidjevši da su mu šanse da dobije slučaj male, zračni prijevoznik se nagodio za iznos od 38.000 eura plus nadoknadu troškova postupka, piše Irish Times.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu