Rado bismo s vama podijelili snimku bake koja je dobila psića; dugo nismo vidjeli toliko suza od sreće

Možda vam baš treba lice gospođe koju je njezina obitelj odlučila iznenaditi

ZADNJA IZMJENA: ruj 8, 2018
Foto: @matthewmcvey_/Twitter/Screenshot

Matthew McVey iz Sjeverne Karoline prošli je mjesec primijetio da njegova baka Shirley nije više vesela kao prije. Nedavno joj je uginula 14-godišnja kujica Kinsey s kojom je gospođa postala posebno bliska nakon što je 2011. godine ostala bez supruga.

“Znala je govoriti da će se osjećati prazno bez svoje male sjene. Tako ju je zvala”, rekao je McVey za The Dodo. A onda je cijela obitelj odlučila reagirati. “Mama i sestra su otišle u lokalni azil i tamo našle Sammyja”, opisuje McVey.

Plakala je i nije mogla doći do riječi

Budući da je baka Shirley trenutno na rehabilitaciji od ozljede, McVeyova mama odlučila je odnijeti joj psića tijekom posjete. A najbolja stvar je što je cijeli trenutak i snimljen. Tako vidimo gospođu Shirley kako sjedi u kolicima u svojoj sobi i taman završava s pisanjem u bilježnicu.

Zatim podiže glavu i tad kreće jedna od emotivnijih scena koju smo vidjeli u zadnje vrijeme. Gospođa Shirley nije mogla vjerovati što vidi, a onda je lice pokrila rukama i počela plakati. Skinula je svoje naočale, pružila ruke prema psiću i uzela ga u naručje. Grlila ga je, mazila i nikako nije mogla doći do riječi od uzbuđenja.

Sammy će neko vrijeme biti kod obitelji McVey sve dok gospođa Shirley ne bude puštena iz klinike.

Andrea Božić
Telegram autor
236 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program