Život

Raznježit će vas video doktora koji u kostimu Chewbacce dolazi reći klincu da će dobiti novo srce

Dječak je, evidentno, golemi fan Star Warsa

FOTO: Screenshot Facebook

Kada je klinac iz Illinoisa, Austin Eggleston, inače golemi fan Star Warsa, prije pet mjeseci stavljen na listu čekanja za novo srce, dogovorio se nešto važno sa svojim doktorom.

Dr. Phillip Thrush obećao mu je da će mu, kada se za njega pojavi srce, vijest priopćiti odjeven u kostim Chewbacce. Prošle subote to se napokon i dogodilo.

Chewbacca Tells Austin He is Getting a New Heart

That moment when Chewbacca aka Dr. Thrush comes to tell you that you are getting a new heart. Months ago when Austin was listed for a heart transplant, Dr. Thrush said he would deliver the news a heart was available dressed as Chewbacca. On Saturday, March 17, Chewbacca stopped by Austin’s room. #donatelife #organdonor #all4your1Are you an organ donor? Register to become one here https://www.ilsos.gov/organdonorregister/.

Gepostet von Ann & Robert H. Lurie Children's Hospital of Chicago am Montag, 19. März 2018

Transplantacija je bila uspješna

Internetom kruži snimka iz Austinove sobe u bolnici Lurie Children’s u Chicagu, u kojoj 15-godišnjak leži otkako mu je srce postalo toliko slabo da su doktori odlučili da mu treba novo.

Scena u kojoj doktor Chewbacca ulazi u sobu, pričajući na jeziku Wookie, a dječak počne doslovno skakati od sreće, vrlo je dirljiva. Inače, Austin je isti dan operiran, transplantacija je bila uspješna i vrlo dobro se oporavlja.

Nastavite čitati