Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Život

Život Spasiocima ide odlično; mediji javljaju da su iz tajlandske špilje izvukli još četvoricu dječaka, ali za danas su gotovi

S akcijom će, pišu mediji, nastaviti sutra

This photo taken and released by the Royal Thai Navy on July 1, 2018 shows Thai Navy Seals navigating a flooded section of Tham Luang cave at the Khun Nam Nang Non Forest Park in the Mae Sai district of Chiang Rai province on July 1, 2018, as the rescue operation continues for a missing children's football team and their coach.
Twelve Thai boys and their assistant football coach spent their eighth night trapped in a flooded cave, as a round-the-clock search was aided by better weather on July 1.  / AFP PHOTO / ROYAL THAI NAVY / ROYAL THAI NAVY / -----EDITORS NOTE --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / ROYAL THAI NAVY" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
FOTO: AFP

Spasioci su iz tajlandske šiplje danas izvukli još četvoricu dječaka, javljaja CNN koji se poziva na očevice. Mediji javljaju kako su spasioci za danas završili s akcijom i da nastavljaju sutra.

Agencije su ranije javile kako su prva četvorica dječaka spašena iz tajlandske špilje u dobrom zdravstvenom stanju i da su u bolnici zatražili prženu rižu.

Četvorica dječaka koja su iz špilje izbavljena u nedjelju prevezena su u bolnicu Chiang Rai Prachanukroh, udaljenu 70 kilometara. U ponedjeljak je operacija spašavanja nastavljena i iz špilje je prvo izbavljen i peti dječak, a naknadno i još trojica, objavili su mediji pozivajući se na očevica koji sudjeluje u operaciji spašavanja. Pojedinosti o tome još nisu poznate.

U špilji još petorica dječaka

U špilji su sad još četvorica dječaka i njihov trener. “Prva četvorica su dobro. Bili su gladni i poželjeli su prženu rižu”, kazao je u ponedjeljak novinarima šef spasilaca Narongsak Osottanakorn.

I ministar unutarnjih poslova Anupong Paochinda potvrdio je da su dječaci dobra zdravlja. Identitet spašenih dječaka, koji su u bolnici smješteni na posebni odjel, nije objavljen iz poštovanja prema obiteljima onih koji su još u špilji.

https://www.youtube.com/watch?v=XEjNzNHWTvw

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više