Srbija danas ima 235 novozaraženih, još šest osoba je umrlo

Donesena je i odluka o školi

ZADNJA IZMJENA: kol 11, 2020
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL
Što se upravo događa s koronavirusom:

Srbija danas ima 235 novozaraženih koronavirusom, a još šest osoba je preminulo od Covida-19. Priopćeno je to na konferenciji za medije Kriznog stožera na kojem je dr. Darija Kisić Tepavčević također izvijestila da je ukupan broj aktivnih potvrđenih slučajeva zaraze 8799.

RTS navodi kako su u posljednja 24 sata u bolnice smještena još 203 pacijenta, ali da je iz njih otpušteno 376 onih koji su ozdravili. Dr. Kisić Tepavčević na konferenciji je također navela kako je u beogradskom KBC-u Dr. Dragiša Mišović hospitalizirano sedmero djece i pet majki.

Odluka o pohađanju škole

“Na Ginekologiji se nalazi pet trudnica koje su pozitivne na koronavirus. U KC Niš u starom dijelu hospitalizirano je jedno dijete, kao i u bolničkom centru u Šapcu”, dodala je Kisić Tepavčević.

Članovi Stožera građanima su priopćili i odluku vezanu uz pohađanje nastave prema kojoj će učenici od prvog do četvrtog razreda nastavu pohađati u učionici u prijepodnevnoj smjeni. Maksimalan broj učenika u učionici bit će 15. Stariji razredi će kombinirati odlazak u školu i on-line nastavu.

Zdravka Grund
Telegram autor
1750 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program