Život

Srpsku violinisticu u Brazilu napala dvojica lopova i zabili joj nož u glavu

Veri su liječnici uspješno sanirali ozlijede, a lopovi su uhićeni

FOTO: andraandreaa/Instagram

Srpsku violinisticu Veru Stefanović u brazilskoj luci Recife nedavno su napala i ozlijedila dvojica lopova zabivši joj nož u glavu, piše Blic.

Vera je u tom trenutku bila u društvu prijateljice Tajana de Azavedo, brazilske operne pjevačice s kojom je putovala, a ona je za lokalne medije opisala grozne detalje napada.

“Pala je na zemlju, a jedan od lopova pokušao joj je uzeti torbicu. Kada mu to nije uspjelo, izvukao je nož i zabio joj ga u glavu. Ranjena je, uplašena i neprestano plače”, ispričala je.

Sanirali su joj ozlijede

Tajana i Vera putovale su kruzerom MSC Poesia, a Recife im je bila tek jedna od stanica. Nakon što su je lopovi ranili, Veru su ponovno prebacili na kruzer, gdje su joj liječnici uspješno sanirali ozlijede.

Odbila dati izjavu

Lokalnoj policiji trebalo je čak 40 minuta da se pojave na mjestu događaja, no navode kako nisu zaprimili nikakvu prijavu, zbog čega se na njihov dolazak toliko dugo čekalo. Ipak, već su sljedeći dan započeli potragu za napadačima koje su istog dana i uhitili.

Policajci također smatraju spornom činjenicu da je Vera odbila razgovarati s njima, zbog čega im je posao bio otežan. “Nakon incidenta Vera je odbila ponudu da je odvezemo do stanice gdje bi dala izjavu”, stoji u policijskom priopćenju.

Nastavite čitati