Stožer: Imamo 58 novih slučajeva

Nacionalni stožer objavio je najnovije informacije o koroni u Hrvatskoj

ZADNJA IZMJENA: kol 5, 2020
Što se upravo događa s koronavirusom:

Nacionalni stožer upravo je objavio da u posljednja 24 sata imamo 58 novozaraženih. Među njima je 111 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru sedam pacijenata. Nema preminulih.

Dosad ukupno 5376 slučajeva

Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 5376 osoba zaraženih koronavirusom. Od toga je 154 preminulo, a 4589 se oporavilo.

U samoizolaciji je trenutno 2314 osoba. Do danas su ukupno testirane 124 383 osobe, od toga 1167 u posljednja 24 sata.

Danas najviše zaraženih u Splitsko-dalmatinskoj

Prema podacima koje su tijekom jutra objavljivali lokalni stožeri, najviše zaraženih danas, njih 15, ima u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Slijedi ju Vukovarsko-srijemska županija s 11 novozaraženih, te Osječko-baranjska s osam. Danas lokalni stožerni nisu prijavili niti jedan novi smrtni slučaj povezan s koronavirusom. U gradu Zagrebu je pet novozaraženih, dok je u Karlovačkoj tri, Primorsko-goranskoj dva, a po jedan novi slučaj u Zagrebačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Ličko-senjskoj i Brodsko-posavskoj županiji.

Veći broj županija koje su izašle s podacima nije zabilježio niti jedan novi slučaj. Novih slučajeva tako nema u Sisačko-moslavačkoj, Varaždinskoj, Koprivničko-križevačkoj, Virovitičko-podravskoj, Zadarskoj, Istarskoj i Međimurskoj županiji.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program