Svećenik Bijele kuće otkrio krivce za koronavirus: gej ljudi

Gospodin ozbiljno tvrdi da je koronavirus Božja kazna, između ostalog okrivljuje i borce za okoliš

ZADNJA IZMJENA: ožu 26, 2020
Foto: screenshot YouTube/ Capitol Ministries
Što se upravo događa s koronavirusom:

Ralph Drollinger, svećenik koji na tjednoj bazi vodi svojevrsni vjeronauk u Bijeloj kući za članove Trumpovog kabineta, kada zajedno čitaju bibliju, objavio je na blogu tekst pod naslovom ‘Osuđuje li danas Bog Ameriku?”. U tekstu, objavljenom 21. ožujka, svećenik je napisao kako su za koronu krivi homoseksualci.

Točnije, napisao je da odgovornost za koronu, između ostalog, imaju “grupe ljudi koji naginju homoseksualnosti i lezbijstvu”. U postu na blogu, koji se inače zove Capitol Ministries, piše kako “Amerika trenutno trpi bijes Božji”, prenosi NBC.

Krivi su i oni koji se bore za okoliš

Osim homoseksualaca, svećenik je za pandemiju okrivio i ljude koji se bore za očuvanje okoliša te sve koji niječu da Bog postoji. Za njih kaže da su “potpalili Božji bijes”. Ipak, izgleda da se svećenik malo oteo kontroli jer se o svemu oglasio glasnogovornik Bijele kuće, Judd Deere koji Trumpa ograđuje od takvih tvrdnji.

Deere je za svećenikov istup rekao da je odvratan i da to sigurno nije nešto u što Trump vjeruje. “Predsjedniku Trumpu ništa nije veći prioritet nego sigurnost i zdravlje svih Amerikanaca”, rekao je Deere i dodao kako Trump ne pohađa tjedni vjeronauk svećenika Drollingera u Bijeloj kući.

Željka Orešković
Telegram autor
1145 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program