Svi dijele post jednog tate koji je uz fotku uspavane supruge i sina objavio predivno pismo

Dirljiv tekst posvetio je svojoj supruzi Rayeni, koju smatra istinskom heroinom

ZADNJA IZMJENA: stu 19, 2015
Foto: Bobby Wesson/Facebook

Bobby Wesson na Facebooku je objavio fotografiju svoje supruge kako spava pored njihova sina u krevetu i grli ga. Uz fotografiju je napisao i prekrasan tekst o svojoj supruzi i poslu kojim se bavi, a post je vrlo brzo postao viralan.

Wessonova supruga Rayena inače radi kao medicinska sestra na odjelu za traumatologiju u jednoj bolnici u Gardendaleu u Alabami, a on je zaposlen u jednoj marketinškoj tvrtci. Iako su im rasporedi uvijek prepuni i iako su užasno zaposleni, uvijek se trude da provedu što više kvalitetnog vremena sa svojim sinčićem Deaconom te uvijek pronalaze vremena za razgovor i pokoju lijepu riječ.

Prije desetak dana, kad se spremao na posao, Wesson je fotografirao svoju suprugu kako spava zagrljena s njihovim sinom, a onda ju je objavio na svom Facebooku. Za BuzzFeed je izjavio kako je njegova supruga izgledala naprosto divno u tako iskrenom trenutku i jednostavno nije mogao odoljeti fotografiranju.

‘Moja supruga je heroina’

12191085_533702656795676_2970113688416753201_n

“Ovo je moja supruga. Upravo drijema. Za nekoliko sati će se morati probuditi, istuširati i spremiti za odlazak na posao. Sav alat i oprema koji su joj potrebni za posao bit će studiozno pripremljeni – a šminka i frizura bit će gotovi u tren oka. Zatim će se žaliti kako izgleda grozno. Ja ću joj nedvosmisleno poručiti kako se ne slažem s tim, pa ću joj skuhati kavu.

Sjedit će na kauču prekriženih nogu i pokušavati popiti kavu, dok će se istovremeno s veseljem igrati s našim sinom, koji će se bacati po njoj. Zatim će, s vremena na vrijeme, nakratko odlutati u mislima gledajući u prazan prostor, pripremajući se za nadolazeću smjenu. Misli da to ne primjećujem.

Poljubit će našeg sina, pa mene, a zatim će se otići brinuti o ljudima kojima je baš taj dan najgori dan u životu. Prometne nesreće, pucnjave, eksplozije, požari, lomovi – profesionalci, siromašni, svećenici, ovisnici, prostitutke, majke, očevi, sinovi, kćeri, obitelji – nevažno je tko ste i što vam se dogodilo. Ona će se pobrinuti o vama.

Zatim će se, nakon 14 sati, vratiti kući i skinuti cipele u kojima je prolazila preko krvi, suza i vatre sa svojih umornih nogu i ostaviti ih pred vratima. Ponekad neće htjeti razgovarati o tome. Nekad će jedva čekati da razgovara o tome. Nekad će se smijati toliko jako da će joj krenuti suze, a nekad će jednostavno samo plakati – ali bez obzira na sve te trenutke, ipak će uvijek biti spremna za sljedeću smjenu. Moja supruga je medicinska sestra. Moja supruga je heroina.”

Vlatka Ernečić
Telegram autor
515 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program