Svi se pitaju je li Donald Trump stvarno gurno premijera Crne Gore kako bi bio u prvom redu na fotografiji

Američki predsjednik se vrlo nonšalantno dokopao centralne pozicije

ZADNJA IZMJENA: svi 25, 2017
Foto: Twitter

Nekoliko trenutaka prije nego što će započeti službeno fotografiranje svjetskih lidera, koji su se okupili na summitu NATO-a u Bruxellesu, Donald Trump našao se u nezgodnoj poziciji, odnosno u drugom redu. No, Trump je, čini se, smislio način kako se dokopati centralne pozicije na fotografiji.

U prolazu je Duška Markovića, premijera Crne Gore, primio za rame kao da ga hvata kao dobrog prijatelja kojeg dugo nije vidio, zapravo ga gurnuvši u stranu kako bi se, bar se tako čini, progurao u prvi red. Trump je zatim popravio sako, nasmiješio se kamerama i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

Rasprava na Twitteru

Snimka je vrlo brzo postala veliki hit na Twitteru. Većina smatra kako se Trump ponio bahato, no neki ga i brane, objašnjavajući kako američki predsjednik na fotografiji zaslužuje biti u prvom planu. Izdvojili smo neke komentare:

https://twitter.com/VileStyle/status/867766135743168512?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Fstephaniemcneal%2Ftrump-shove-debate

Inače, Trump nije jedini koji je bio snalažljiv na summitu u Bruxellesu. Kamere su, naime, snimile i hrvatsku predsjednicu dok se pokušavala približiti Trumpu.

Rašeljka Zemunović
Telegram autor
540 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program