Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Život

Život Tatu, koji se bori s rakom, bolničari su s intenzivne doveli u rađaonicu kako bi prisustvovao rođenju sina

Dijagnosticiran mu je 4. stadij raka tri tjedna prije rođenja sina

FOTO: Screenshot

Porod je izuzetno emocionalno iskustvo, no porod Jessice Li bio je, zbog svega kroz što ona i njezin muž prolaze, još emocionalniji. Fotografkinja Sarah Boccolucci 18. rujna fotografirala je rođenje Levona, sina Jessice i njezina zaručnika Cagneyja Wenka. No, cijela priča je izuzetno dirljiva jer je Cagneyju dijagnosticiran rak četvrtog stadija, samo tri tjedna prije rođenja njihova sina. Stoga je počeo primati terapiju u istoj bolnici u kojoj je supruga imala dogovoren porod, piše The Huffington Post.

Cagneyjeva sestra, Marissa Wenk, izjavila je za HP da je njezinom bratu dijagnosticiran glioblastom, najagresivniji tumor mozga, samo tri dana nakon što je dobio izuzetno snažne glavobolje. Od tada je prošao kroz mnoge tretmane, uključujući biopsiju i kraniotomiju, kiruršku intervenciju koja podrazumijeva otvaranje lubanje da bi se doprlo do mozga i smanjio pritisak. Cagney također ide na zračenje i kemoterapiju, koja će završiti za pet tjedana.

Sestre su se dosjetile kako razveseliti Cagneyja

Nakon oporavka od operacije mozga, sestre su odlučile napraviti nešto posebno za Cagneyja i njegovu obitelj. Konktaktirale su udrugu Now I Lay Me Down To Sleep, koja pruža pomoć roditeljima koji pate od gubitka djeteta, a između ostalog nude i uslugu besplatnog fotografiranja. Odlučili su ih zamoliti da ovog puta fotografiraju Cagneyja s njegovim novorođenim sinom.

Fotografkinja Sarah Boccolucci, kada je čula obiteljsku priču, odmah je besplatno ponudila svoje usluge te osim fotografija oca i sina, odlučila je fotografirati i snimati Levonovo rođenje.

Emotivan porod, ‘pun suza i ljubavi’

Levon’s Birth Story from SarahBoccolucciPhotography on Vimeo.

Kada su započeli trudovi bolničari su Cagneyja i svu potrebnu zdravstvenu opremu dovezli s intezivne njege u rađaonicu kako bi mogao prirustvovati tom važnom trenutku, a cijeli porod bio je izuzetno emotivan, pun suza i ljubavi. Sarah je objavila video na svojoj Facebook stranici kako bi podijelila dirljivu priču ovog para i kako bi potaknula druge da doniraju novac za njihovu kampanju na stranici GiveForward.

“Tijekom poroda u jednom trenutku Cagney je rekao Jessici da su okruženi svom mogućom ljubavi. Nadam se da će ljudi vidjeti video, osjetiti ljubav ove obitelj te im odlučiti pomoći”, napisala je fotografkinja. Doktori su trenutno optimistični oko Cagneyjevog oporavka.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više