Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Život

Život U nesreći kraj Maslenice poginule dvije sestrice od 5 i 9 godina. Vraćale su se s kupanja

U ponedjeljak kasno poslijepodne došlo je do teške prometne nesreće

08.11.2017., Zagreb - Vatrogasna i policijska intervencija na pocetku ulice Bademovac, nakon sto je osobno vozilo zavrsilo na krovu. Starija osoba koja je upravljala automobilom izgubila je kontrolu nad vozilom i prevrnula se na krov. Nakon toga izasla je sama i neozlijedjena iz automobila te odbila zdravstvenu njegu. 
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: Ilustrativna fotografija / Sanjin Strukic/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 18,30 sati na državnoj cesti D 54 Maslenica – Zaton Obrovački, poginule su dvije osobe. Još je dvoje ljudi prevezeno u zadarsku bolnicu, objavili su večeras mediji pozivajući se na policiju.

Više detalja o okolnostima nesreće bit će poznato nakon očevida. Portal Zadarski.hr doznao je kako su poginule dvije curice, sestre u dobi od 5 i 9 godina, a njihov tata i još jedna djevojčica teško su oslijeđeni. “Otac i djevojčica koji su sudjelovali u teškoj prometnoj nesreći prebačeni su u našu bolnicu i nisu životno ugroženi”, potvrdio je zamjenik ravnatelja OB Zadar dr. Edi Karuc za Zadarski.hr.

Vraćali su se s kupanja

“Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći je došlo do sudara dva osobna vozila. U jednom su bili otac s troje djevojčica iz Gračaca koji su se vraćali s kupanja, a u drugom, zagrebačkih registarskih oznaka, vozač i suvozačica. Oni su u nesreći prošli bez ozljeda”, piše Zadarski.

HRT je javio kako su sestre bile u autu koji se sa sporedne uključivao na glavnu cestu i tada je, tvrde, na njega naletjelo drugo vozilo.

Na mjestu nesreće su policija i nadležne službe. U tijeku je očevid o uzrocima i okolnostima nesreće, kojim rukovodi županijski državni odvjetnik. Promet državnom cestom je obustavljen i odvija se obilazno.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više