Život

Uskoro kreće Crikvenica International Health Tourism konferencija, koja će se po prvi puta održati virtualno

Osma po redu CIHT konferencija, koja se fokusira na zdravstveni turizam, održat će se 12. i 13 studenog

Prema predviđanjima organizatora Crikvenica International Health Tourism (CIHT) konferencije, prva grana turizma koja će se oporaviti i ponovno pokrenuti je zdravstveni turizam. Ponovno pokretanje zdravstvenog turizma bit će glavna tema ovogodišnje, osme po redu, CIHT konferencije koja će se po prvi puta organizirati virtualno, s govornicima na engleskom jeziku. Riječ je o najvećoj i najpriznatijoj regionalnoj konferenciji o zdravstvenom turizmu.

Organizatori konferencije su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, uz već tradicionalnu suorganizaciju Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije Thalassotherapia Crikvenica i Poliklinike Terme Selce. Konferencija će se održati 12. i 13. studenog, a okupit će svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja.

Na konferenciji će sudjelovati i Ivan Đikić

Konferencija će se održati virtualno preko njihove besplatne mobilne aplikacije CIHT Conference, dostupne za Android i iOS platforme. “Ove godine smo svi uvjetovani epidemijom COVID-19 i iako u tom okruženju ne prestaje potreba za zdravstvenim uslugama niti zdravstvenim turizmom, uvjeti poslovanja i promocije poprimaju u potpunosti novu dimenziju. Sama konferencija ponudit će neka nova digitalna rješenja, a ugledni govornici podijelit će svoja znanja i iskustva”, rekao je doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, dr. med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.

Direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić i doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, dr. med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera

Uz Možetića, na konferenciji će sudjelovati i izvršni direktor i suosnivač Health Tourism Worldwide, Laszlo Puczko, glavna tajnica European Spas Association, Csilla Mezösi, kao i hrvatski znanstvenik Ivan Đikić. Na prilagodbu konferencije na trenutne okolnosti, tj. na njeno prebacivanje u virtualni svijet što je omogućilo njeno održavanje, posebice je ponosna direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić.

Biondić se također zahvalila svim pokroviteljima konferencije, među koje spadaju Ministarstvo turizma i sporta, Ministarstvo zdravstva, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera, HGK, Grad Crikvenica uz brojne druge bez kojih, ističu, održavanje konferencije ove godine ne bi bilo moguće.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu