Vesela vijest: Šprajc se oporavio od infarkta, za dva tjedna vraća se na televiziju

Objavio je vijest na svom Instagramu te se usput požalio kako mora gubiti kilograme i piti puno vode

ZADNJA IZMJENA: velj 28, 2020

Zoran Šprajc se za dva tjedna vraća na posao, objavio je sam urednik i voditelj RTL-ovog Direkta danas na Instagramu. Šprajc je na bolovanju od kraja studenog, kada je doživio infarkt. Nakon toga mu je ugrađen stent, i kratko je boravio u KBC-u Dubrava, poslije čega je poslan na kućnu njegu. Terapija koja bi trebala dovesti do potpunog oporavka uključuje gubitak viška kilograma i povećan unos vode, što Šprajcu nije baš dobro leglo. Zbog toga se danas požalio pratiteljima na Instagramu.

„Rekli mi na terapiji da trebam piti oko dvije litre tekućine dnevno, osobito ako namjeravam izgubiti koji kilogram. Nažalost ispostavilo se da liječnici pod riječ ‘tekućina’ ne misle na gemišt, vino ili pivo, nego uglavnom na čistu vodu. Pa sam evo naletio na vodu koja se baš zove imenom vodinim: H2O”, napisao je voditelj, koji je uz to objavio fotografiju na kojoj se vidi kako zaista pije iz limenke s natpisom H2O.

Alpska voda čisti tijelo

„Dakle, proizvođač umjesto neke duboke poruke jamči da su u ovoj seksi eko kantici isključivo dva atoma vodika i jedan atom kisika, (ubrani negdje u austrijskim Alpama, kako piše) i pri tome alkalizirani na pH veći od 8, što bi trebalo značiti da jako dobro čiste tijelo a za dušu je nakon dvije litre vodovodne norme, dozvoljena i čaša vina. (Meni je ovo druga kantica danas, do kraja dana doći će i duša na svoje.)”, nastavio je Šprajc svoju zabavnu objavu.

Na kraju je sljedbenicima, iz čijih komentara vidi da mu zavide na bezbriznim šetnjama sa psom Belom, poručio da se vraća na posao. „Za dva tjedna se vraćam koronavirusu i svim ostalim pošastima koje vas napadaju iz vaših televizora. Živjeli!”, napisao je Šprajc.

View this post on Instagram

Rekli mi na terapiji da trebam piti oko dvije litre tekućine dnevno, osobito ako namjeravam izgubiti koji kilogram. Nažalost ispostavilo se da liječnici pod riječ "tekućina" ne misle na gemišt, vino ili pivo, nego uglavnom na čistu vodu. Pa sam evo naletio na vodu koja se baš zove imenom vodinim: H2O. Dakle proizvođač umjesto neke duboke poruke jamči da su u ovoj seksi eko kantici isključivo dva atoma vodika i jedan atom kisika, (ubrani negdje u austrijskim alpama, kako piše) i pri tome alkalizirani na pH veći od 8, što bi trebalo značiti da jako dobro čiste tijelo a za dušu je nakon dvije litre vodovodne norme, dozvoljena i čaša vina. (Meni je ovo druga kantica danas, do kraja dana doći će i duša na svoje.) A kako po vašim komentarima vidim da ste već pomalo zavidni što Bela i ja već mjesecima niš ne radimo nego samo ovako bezbrižno i sretno šetkamo, ne brinite, i tome uskoro dolazi kraj. Za dva tjedna se vraćam koronavirusu i svim ostalim pošastima koje vas napadaju iz vaših televizora. Živjeli! #walking #dogwalking #health #heart #water #CannedWater #AlcalineWater #H2O #ecofriendly #RadmansDrink #free #leisure #jošmalopagotovo #rtldirekt

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on

Vedran Vrabec
Telegram autor
2017 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program